Skip to content
Logo van SimplyHired

Plaats gratis vacatures

SimplyHired is een samenwerking aangegaan met Indeed, de nummer 1 vacaturesite ter wereld*, om je te helpen bij het vinden van je volgende nieuwe medewerker. SimplyHired-gebruikers kunnen nu gratis vacatures plaatsen op Indeed. Begin vandaag nog met het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten.
Plaats gratis je vacatures op Indeed

*comScore, totaal aantal bezoeken, maart 2023. Het gratis plaatsen van vacatures is niet van toepassing op vacaturesites, alle recruitment- en selectiebureaus of bepaalde andere soorten vacatures naar eigen goeddunken van Indeed. Er zijn voorwaarden, kwaliteitsnormen en gebruikslimieten van toepassing.

Een vereenvoudigde recruitmentervaring

Neem de juiste persoon voor je bedrijf aan. Naar wat voor vaardigheden, ervaring of kwalificaties je ook op zoek bent, de juiste mensen vind je op het matching- en recruitmentplatform van Indeed.

Vacatures in een paar minuten gratis online plaatsen

Je kunt in minder dan vijf minuten een gratis vacature plaatsen op Indeed. Maak een account, voer je vacaturegegevens in, bekijk een voorbeeld en begin met het aannemen van nieuwe medewerkers. Gratis vacatures hebben standaard zichtbaarheid in relevante zoekopdrachten en komen na verloop van tijd lager in de resultaten te staan.

Plaats een gratis vacature online
Kies voor betaalde vacatureplaatsingen en krijg toegang tot Instant Match. Als je betaalt om vacatures te plaatsen, krijg je onmiddellijk toegang tot kandidaten met een cv dat aan je functie-eisen voldoet en zet je je recruitmentproces in gang door kandidaten uit te nodigen om te solliciteren.

Je vacature promoten om sneller medewerkers aan te nemen

Nadat je je vacature plaatst, kun je deze sponsoren. Gesponsorde Vacatures zijn beter zichtbaar en verdwijnen niet achter nieuwere vacatures. Hierdoor kun je beter gekwalificeerd talent aantrekken zodat je snel medewerkers kunt vinden en aannemen. Met Gesponsorde Vacatures betaal je per vacature en kun je op ieder gewenst moment stoppen.

Beheer het recruitmentproces van begin tot eind. Vind de juiste medewerkers. Krijg geschikte sollicitanten. Kom in contact met je favorieten. Doe vol vertrouwen een aanbod.

Kandidaten eenvoudig screenen en beheren

Je kunt kandidaten beheren met de tool 'Kandidatenbeheer' op het Werkgeversdashboard. Met deze tool kun je je kandidaten filteren en indelen, zonder dat je hiervoor spreadsheets en/of een ingewikkeld mappensysteem moet maken.

Ben je er klaar voor?

Plaats vandaag nog je vacatures op Indeed.

Plaats nu een vacature