Vomar

Werken bij Vomar: bedrijfsoverzicht en reviews

Vomar
Vomar
3,3
148 reviews
Beoordelingen van Vomar
3,3
Gemiddelde beoordeling van 148 reviews op Indeed
3,3Werk-privébalans
3,3Salaris en arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,3Bedrijfscultuur
Hoofdkantoor
Alkmaar
Medewerkers
Meer dan 10.000
Omzet
Onbekend
Branche
Retail

Populaire functies bij Vomar

 Gemiddeld salarisSalarisschaal
18 salarissen doorgegeven
€ 1.141
per maand
€ 500-€ 1.800
9 salarissen doorgegeven
€ 235,00
per dag
€ 64,70-€ 500,00
1 salaris doorgegeven
€ 70.000
per jaar
€ 35.000-€ 105.000
1 salaris doorgegeven
€ 2.250
per maand
€ 1.100-€ 3.400
1 salaris doorgegeven
€ 2.250
per maand
€ 1.100-€ 3.400
Tevredenheid over salaris
45%
van de medewerkers is tevreden over hun salaris
Gebaseerd op 201 reviews

Reviews over Vomar

Algemene reviews over Vomar

1,0
Supermarktmedewerker (m/v) | Kersenboogerd | 26 jan 2019
Ga naar Deen Distributie, daar is het tenminste gezellig.
Ik heb hier ongeveer 7 maanden gewerkt als vakkenvuller. Ik heb dit zelf ervaren als een erg slechte werkeraring, wat vooral komt door slecht management. Als eerste werd ik maar twee uur per week ingeroosterd, wat de moeite eigenlijk niet waard is. Ik kon hierdoor ook niet veel leren. Maar dat is het minst erge aan deze winkel. De gangpaden zijn ook heel erg smal in dit filiaal, waardoor je als vakkenvuller al snel de boel blokkeert, zonder dat dit de bedoeling is. Ik kreeg ook steeds dezelfde soort karren, namelijk thee, koek, snoep, koffie en ontbijttroep. Het probleem hiermee is dat ik dus steeds terug moest naar de ingang van de winkel omdat die ontbijtspullen niet bij de rest van die genoemde dingen ligt. Hierdoor was ik veel tijd kwijt en dat was erg frustrerend. Ook zag ik elke keer dat ik vakken moest vullen dat een groot deel van dat vak niet in het goede vak zat, waardoor ik alles moest verplaatsen en dus veel tijd kwijt was. Dit is ook zeer frustrerend. Ook moesten we de dozen, waarin de producten verpakt zijn, openmaken zonder enige hulpmiddelen. Mesjes waren niet toegestaan en werden zelfs gezien als wapen. I kid you not. Hierdoor kreeg ik erg veel papiersneetjes van het karton, ook niet leuk. Verder stond het andere personeel constant te kletsen en de andere vakkenvullers gooiden al het karton op de grond, waar niemand iets over zei. Mij werd expliciet verteld dat het karton in karretjes moest. Ik heb zelf hartstikke mijn best gedaan, nawelijks ge
2,0
Kassamedewerker (m/v) | Sassenheim | 25 feb 2022
Een zinkend schip met veel te veel werkdruk en weinig waardering.
Net als bij alle andere supermarkten ben je bij de Vomar ben je een typisch nummertje. Zo te vervangen voor een 15-jarige. Nu er zoveel collega's ontslag nemen is het overduidelijk dat Vomar een zinkend schip is. Je krijgt te maken met veel werkdruk. Mede dankzij agressieve klanten en het belachelijke "Vierde in de rij = gratis boodschappen" regelement. Klanten gaan hier expres op lopen terwijl er geen mankracht is om genoeg kassa's open te hebben. Het management wuift alle kritiek af met de vaste smoes dat het verplicht is vanuit het hoofdkantoor. Ditzelfde gebeurd ook als je een klacht bij het hoofdkantoor zelf indient. Die verdwijnt gelijk de virtuele prullenbak in. Je schijnt personeelskorting te hebben. Maar alleen als je fulltime werkt. Anders krijg je die dingen niet, maar daar moet je zelf achter komen want dat vertellen ze je niet. Bij de Vomar wordt je ook niet ingewerkt op je eerste dag. Je mag lekker achter de kassa zitten en succes ermee. De afdeling heeft veel te weinig medewerkers om je te helpen. Binnen de Vomar zijn ook veel zaken die niet horen. Enkele voorbeelden hiervan zijn onbetaald overwerk, verkoop door minderjarigen, inplannen buiten je beshikbaarheid om en fraude door collega's. Maar reken maar niet op enige correctie hierop want het hoofdkantoor doet hier niks aan. Zelfs leidinggevenden geven dit aan. Het enige wat mij nog werkende hier houdt is het feit dat ik nog geen betere baan heb kunnen vinden. In het algemeen zijn er wel prettige c
5,0
Segregacja skrzynek z marketów | Alkmaar | 21 dec 2013
jest OK.
Najgorsze godz. pracy od 10 00-18 00 praktycznie cały dzień do bani.Przychodziłem do pracy o godz.5 30 piłem kawę o 6 00 byłem na stanowisku pracy,uruchamiałem masz.do transportu skrzynek następnie szedłem do holenderskiego przełożonego po wykaz jakie i ile skrzynek miałem przesłać na inny dział.O godz. 7 00 przychodziła reszta pracowników do segregacji i układania. Moje obowiązki to pilnowanie masz do transportu skrzynek układanie na różnych paletach,różne rozmiary skrzynek,wiązanie i wywóz załadowanych palet.Pauzy były co dwie godz8-015min 10-030 12-015min.Możliwości rozwoju raczej nie było,pracowałem przez polską firmę WORK SUPPORT, jedynie przychylność holenderskiego kierownictwa.w firmie VOMAR holenderska kadra była naprawdę z klasą.Jeżeli chodzi o współpracowników to zależy jak kto się trafił,ludzie mają różne charaktery. Najnieprzyjemniejszą częścią pracy było jak polski koordynator czepiał się spraw mało istotnych.A najprzyjemniejszą częścią pracy to przerwy i fajrant.Ogólnie w firmie VOMAR pracowało mi się bardzo dobrze.Chodziłem do pracy z przyjemnością.
Pluspuntenpraca od 6 00-14 00, nadgodz.wyrozumiała holen. kadra kierownicza
Minpuntenczasami, niekompetencja polskich koordynatorów.
4,0
Kassa Medenwerker | Schagen | 4 feb 2015
Leuk werk, maar het is niet voor mij om vast te doen.
Een typische werkdag was aankomen even 2 a 3 uurtjes achter de kassa zitten en dan schoonmaken en lunchen en dan weer verder, vaak tussendoor nog even vakken vullen. Hier heb ik geleerd rekening met andere mensen te houden en hoe de kassa werkt en ook een beetje hoe je een supermarkt run. De directie daar is heel erg goed, er word goed op je gelet en als er iets mis is word dat persoonlijk 1 op 1 tegen je verteld en word er meteen naar een oplossing gekeken! Me collega's waren heel erg gezellig al hoewel je toch niet kunt kletsen als je achter de kassa zit. Het moeilijkste van de baan vond ik toch het wachten op mensen die boodschappen van 20 euro met 20 centjes gaan betalen ( En ja die kwamen bijna elke week ). Het leukste van mijn baan vond ik het helpen van de ouderen met het opruimen van de boodschappen.
PluspuntenGratis lunches en avond eten en een gezellige kantine.
MinpuntenSoms moest je heel lang achter elkaar zitten en dan voel je dat wel in je onderrug.
4,0
Kassamedewerker (m/v) | Amsterdam | 22 jul 2016
Comfortabele en gezellige werkomgeving met sociale en aaridge collega's
Als Kassière zorg je ervoor dat de klanten goed geholpen worden met het afrekenen, dat de afdeling er netjes en verzorgd uitziet en dat als er vragen of klachten zijn er zeker van zijn dat die in behandeling worden genomen. In mijn tijd als werknemer van Vomar heb ik geleerd hoe je op een klantvriendelijke manier kan omgaan met klanten met verschillende culturele achtergronden, en hoe je op een effectieve manier de klant tevreden kan houden. Daarnaast heb ik ook geleerd hoe je kassa werkzaamheden verricht, geld tellen en ervoor zorgen dat de juiste spullen klaar stonden zodat mijn collega's de volgende dag weer goed van start konden gaan. Ook had ik de leiding over de afdeling op sommige momenten, waarbij ik heb geleerd om op een vriendelijke wijze collega's te motiveren om het beste uit zichzelf te halen op de werkvloer.
PluspuntenVoordeelbonnen
1,0
Supermarktmedewerker (m/v) | Amsterdam | 5 jun 2019
Eerste baan en gelijk vreselijke ervaring
Ik heb een halfjaar bij de Vomar gewerkt, het was mijn eerste baan en ben daarna ook erg bang geweest dat ik weer bij zo'n bedrijf terecht zou komen. Ik had gesolliciteerd bij een nieuw filiaal als vakkenvuller, vervolgens werd ik alleen maar gezet op het brood. Prima, maar waarom heb ik dan gesolliciteerd als vakkenvuller? Ook het team was onprettig, ik was student en er werd verwacht dat ik 12 uur per week minstens zou werken, van het hele team overigens want anders kon je maar weg gaan. Elke avond moest ik twaalf broodbakken schoon vegen en stofzuigen, geen enkele hulp niks, management kraakt je ook af als je het niet goed doet. Je moet dik overwerken en dan raakt iedereen enorm boos op je terwijl ze jou ook niet even komen. Totaal niet collegiaal, als je een supermarkt baantje wil raad ik Vomar niet aan.
PluspuntenGoed salaris
MinpuntenGeen goeie regels, management arrogant, niet collegiaal
4,0
Orderpicker (m/v) | Alkmaar | 15 jan 2016
Productief, gezellig, goed temverband en overleg over taken en werk.
Een dag bij Vomar is rustig maar kwa werk is het een best zwaar dag, want je bent hele dag bezig orders klaar maken, laden lossen. Alles controleren en nakijken of het klopt. Wat ik geleerd heb bij vomar is bijvoorbeeld hoe ik moest laden en lossen, alles nauwkeurig controleren en verkeerde orders corrigeren. Het directie is goed, aardige mensen maar hard werkers. Alles wordt door hun goed en nauwkeurig in het gaten gehouden en letten op en spreken ons aan als ze iets zien op het werk vloer wat niet hoort. Collega's zijn goede mensen soms druk en veel praten, maar harde werkers tenzij het een rustig dag is dan zijn ze ook heel rustig. Moeilijke aan het werk is dat je collega's je afleiden. en het leuke is het is een gezellig sfeer omgeving zelfs al is het druk.
PluspuntenGezellige Collega's
Minpuntenaf en toe saai door geen werk op het moment.
3,0
Supermarktmedewerker (m/v) | Oudkarspel | 21 okt 2015
gezellige werkomgeving met veel onbetaald werk
Ik werkte, op de weekenden na, alleen ´s avonds. Mijn werk bestond dan uit het helpen van klanten en het vullen van de winkel. Door het helpen van klanten en het vullen van de winkel werkte je aan je persoonlijke ervaringen met mensen maar ook aan het houden van je verantwoordelijkheden. Omdat het met de collega´s altijd wel gezellig was werd het werken leuker en makkelijker, echter wanneer we niet op tijd klaar waren moest het takenpakket wat we hadden meegekregen van de directie die avond afgemaakt worden in onze eigen tijd. De overuren die we draaiden werden niet uitbetaald, wat het minder leuk maakte en het op den duur ook moeilijker maakte om je steeds maar weer te motiveren om een avond te gaan werken.
Pluspuntengezellige collega´s, makkelijk werk
Minpuntenveel onbetaald overwerken
4,0
Verkoper (m/v) | Purmerend | 15 jun 2015
Vomar Voordeelmarkt
Een typische dag bij Vomar begint om 7 uur s 'morgens. In de eerste weken word je de basis geleerd en word en verwacht dat na een paar weken je volledig alleen kan staan. de leidinggevende zorgt er wel voor dat ze er is waar nodig is en de filiaal manager helpt als er mensen te kort zijn binnen het team. Mijn collega's waren vriendelijk en zorgden ervoor dat je nooit alleen was, ze hielpen je als dat kon. De moeilijkste dingen bij Vomar was het feit dat alles in 1 keer zomaar werd omgegooid en dat dat ook zo bleef, verder werd je soms buiten bepaalde zaken gelaten. Er zijn meer positieven dingen aan deze baan dan negatief. Je komt in een leuk team te werken en er is altijd plaats voor een leuk grapje. er is altijd gezelligheid maar ook een luisterend oor als je dat nodig heb.
1,0
Order picker (m/k) | Alkmaar | 29 aug 2023
W2W to ściema
Zatrudniony przez agencję W2W lipa niesprawiedliwość albo "Wchodzisz między wrony i krakasz jak one albo" spierdalaj śmieciu nigdy nie wyrobisz normy choćbyś miał wyzionąć ducha. Nie polecam nikomu ale może jak ktoś bezpośrednio na contract to może inaczej ale przez żadną agencję. Skurwysyny że nie macie za grosz ambicji nie dość że zarabiacie to jeszcze nas w chuja robicie. Jesteście gorsi niż pasożyt niczym komar niby lata i stwarza wrażenie że jest tu potrzebny ale tylko po to aby za chwilę cię upierdolić. Dziwi mnie fakt że wy nawet nie macie jakby własnego sumienia nad tym żeby się pastwić nad innymi przeciywy nawet nic nie produkuje cię nic nie wnosicie istotnego do rozwoju co za kurwa pozwoliła wam prawo bytu w naszym życiu
MinpuntenBardzo słabe zarobki

Vragen en antwoorden over Vomar

Hoe is het vakantiebeleid bij Vomar? Hoeveel vakantiedagen krijg je per jaar?
Gevraagd op 27 dec 2017
0
Beantwoord op 22 aug 2023
21
Beantwoord op 3 jul 2023
Welke tips of advies zou je geven aan iemand die solliciteert bij Vomar?
Gevraagd op 15 okt 2018
luister naar je collega`s
Beantwoord op 16 mrt 2023
Als bijbaan is het ideaal om goed bij te verdienen met leuke collega's
Beantwoord op 5 dec 2022
Welke arbeidsvoorwaarden biedt Vomar aan?
Gevraagd op 24 nov 2022
slechte
Beantwoord op 30 jun 2023
bijna 0 alleen CAO
Beantwoord op 30 mei 2023
Wat is het thuiswerkbeleid bij Vomar?
Gevraagd op 27 dec 2022
hebben ze niet.
Beantwoord op 22 mrt 2023
Nee
Beantwoord op 17 mrt 2023
Hoe ziet een typische dag er voor je uit bij het bedrijf?
Gevraagd op 27 dec 2022
rustig en leuk met een gezellig team. zolang de leidinggevende maar niet hun taken op jouw forceren.
Beantwoord op 22 mrt 2023
vakken vullen
Beantwoord op 15 mrt 2023