Sligro

Werken bij Sligro: bedrijfsoverzicht en reviews

Sligro
Sligro
3,5
131 reviews
Beoordelingen van Sligro
3,5
Gemiddelde beoordeling van 131 reviews op Indeed
3,5Werk-privébalans
3,4Salaris en arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur
Hoofdkantoor
Bezoekadres: Corridor 11, Veghel Postadres: Postbus 47, 5460 AA Veghel
Medewerkers
5001 tot 10.000 (USD)
Omzet
Onbekend
Branche
Consumer Goods and Services

Populaire functies bij Sligro

 Gemiddeld salarisSalarisschaal
2 salarissen doorgegeven
€ 2.241
per maand
€ 1.100-€ 3.400
3 salarissen doorgegeven
€ 2.147
per maand
€ 1.000-€ 3.300
1 salaris doorgegeven
€ 2.263
per maand
€ 1.100-€ 3.400
1 salaris doorgegeven
€ 3.310
per maand
€ 1.600-€ 5.000
3 salarissen doorgegeven
€ 2.077
per maand
€ 1.000-€ 3.200
Tevredenheid over salaris
55%
van de medewerkers is tevreden over hun salaris
Gebaseerd op 268 reviews

Reviews over Sligro

Algemene reviews over Sligro

3,0
Expediteur (m/v) | Vlissingen | 30 jan. 2018
Fijne collega's, bedrijfscultuur kan beter.
Beginnen met containers rechtzetten en het bij stapelen van kratten. Ieder krat of product moet ook gescand en zodoende gekoppeld worden aan de klant(container). Daarna de vracht uit sorteren en ook bij stapelen en scannen. Vervolgens de eindcontrole(kijken of alles gescand is) doen om te kijken of er niks ontbreekt. Als alles compleet is, kunnen we beginnen met het klaarzetten van de routes. Deze worden op het kantoor gemaakt, zodat wij de juiste klanten op de goede volgorde kunnen neerzetten. Aan het einde van de nacht komen de chauffeurs deze routes in hun vrachtwagen zetten. Als alles weg is en de tweede routes(overige routes) zijn klaargezet, ruimen we de hal op en kunnen we naar huis. De routes klaarzetten beschouw ik de leukste werkzaamheden, omdat hier ook het meeste uitdaging inzit. Het moet namelijk wel in de vrachtwagens passen. De bedrijfscultuur kan verbeteren, in de winter zit ik vaak thuis en in de zomer verwachten ze dat je bijna iedere dag beschikbaar bent. Ook wordt je niet direct gelooft als je niet beschikbaar bent.
PluspuntenCollega's
MinpuntenBedrijfscultuur
3,0
Kelner (m/v) | Tilburg | 30 jan. 2018
Familiaire sfeer, klantvriendelijk gericht,
Je start je dag met kassa tellen, schoonmaak, inventarisatie sigaretten, op starten van de brasserie, en klanten te woord staan. Ik heb geleerd altijd met een vriendelijke klank en lach een klant ter woord te staan, en breed mee te denken met de klant. In de laatste jaren is de management veranderd en ben ik over het algemeen heel positief over hoe het management met personeel om gaat. De sfeer van Sligro is heel familiair en vertrouwelijk. Dit geeft de charme van de werksfeer. Het moeilijkste is de veranderingen waardoor het lijkt verloren te gaan van de positieve werksfeer. Het leukste is de samenwerking met de collega's en de klanten ter woord staan en ze te kunnen assisteren met hun vraag. Wanneer ik een klant ter woord heb kunnen staan en hen heb kunnen helpen, is de dankbaarheid van de klant wat je motiveert voor de rest van de dag!
PluspuntenGratis drinken en lunch altijd verzorgd + het avondeten op koopavonden
MinpuntenDe veranderingen van mentaliteit
2,0
Kassamedewerker (m/v) | Den Haag | 16 aug. 2018
Management kan nog een hoop leren
Wat een aanfluiting is de manager van sligro Zichtenburg , heb er 5 jaar gewerkt en 2 jaar op de Westvlietweg . Na 2 jaar Westvlietweg werd ik overgeplaatst naar Zichtenburg , daar gelijk aangegeven dat ik een dag extra wilde werken . Nadat 1 collega ontslagen werd , 1 met pensioen ging en nog een collega ontslag nam , gebeurde dat dus nog steeds niet ! Wel zouden er er 2 nieuw aangenomen worden , 1 overgeplaatst worden op eigen verzoek , en de nul uren contracters mochten toch blijven . Al die jaren , altijd extra gewerkt ( tijd voor tijd ) wettelijk recht op de uren en regelmatig koffie en theepauzes aan de kassa doorgebracht , terwijl het management team wél hun pauzes namen ! Dus gelijk ontslag genomen. Er is ook totaal niet met mij over gesproken door de manager en niet eens de moeite genomen om gedag te zeggen of afscheid te nemen . Zet dus alles op papier hoe en wat je wil .
PluspuntenDe meeste collega’s zijn aardig
MinpuntenManagement staat niet achter je, als jij je aan de regels houd, maar achter de klant
2,0
Factuur controler | Veghel | 22 jan. 2018
Productief en winstmakende bedrijf
Ik heb niet zolang er gewerkt om precieze beeld over deze werkgever te vormen. Maar toch in korte tijd veel rodel en onduidelijkheden heb ervaren. Ook de leidinggevende was er alleen om het commentaar te geven naar zijn ondergeschikten. Men moet zich afvragen waarom 2 vaste medewerkers indertijd uit eigen initiatief zijn opgestapt, zonder dat ze een andere werk te gevonden hebben. Zij besloten om ermee te stoppen. Ook een uitzendkracht besloot plotseling door de weeks te stoppen en zeer emotioneel naar huis ging. Er werd veel gepraat en geroddeld. Het lijkt of je constant in de gaten wordt gehouden. Ook infrastructuur en faciliteiten waren niet erg optimaal. Ik moest regelmatig ergens anders gaan zitten en een andere PC zien te bemachtigen en ermee te werken. Ook was er geen belangstelling en aandacht voor de nieuwe collega's.
PluspuntenGratis koffie en thee plus drankjes in het kantine
MinpuntenWerkdrukte, leidinggevende
3,0
Orderpicker (m/v) | Kapelle | 11 mei 2017
ik ging met plezier en dagelijks gemotiveerd naar het werk
we beginnen om 0600 we halen onze verzameltruc uit het oplaad station,en daarna inloggen op het scherm kan je zien waar je moet beginnen met het verzamelen van de bestelde artikelen ongeveer 30 minuten of 45 minuten ben je klaar en dan de rolcontrainers naar de expeditie om tien uur bespreken wat we kunnen verwachten die week op een dag worden er soms 300 rolcontainers en voor de diepvries ongeveer 200 rolcontainers daarna kan ieder weer zijn werk hervatten ik heb geleerd om te tillen en om goed te stapelen van de goederen we werken in teamverband de directie komen we niet tegen alleen groepsleiders mijn collega's zijn aardig en behulpzaam het moeilijkste is om goed te stapelen dat de spullen niet doorzakken ik ging dagelijks met plezier naar het werk het was leuk en was wisselvallig werk deze baan vond ik heel leuk
Pluspuntenplezier met de collega"s
Minpuntengeen eigen inbreng.
3,0
Expediteur (m/v) | Amsterdam | 2 nov. 2012
een hele mooie werk ervaring met een triest einde
een typische dag op werk is goedenen in ontvangst nemen en op routes/locaties zetten, ik heb veel geleerd bij sligro omdat ik uit het bouw wereld naar een ander wereld als expeditiemedewerker ben begonnen bij sligro, in het begin was het best moeilijk maar naar een tijdje had ik alles onder controle en begon ik te groeien kreeg meer verandelijke leidinggevend functies, daarnaast kreeg ik een kort intern opleiding en mocht ik pakbonnen uitprinten en kon ik alle bestellingen op de pc volgen een heel mooi ervaring, na 2 jaar zijn we verhuisd naar een ander werk locatie, ik benon daar als teamleider op een ander afdeling en dat was mijn grootste fout. ik had goede colega's en had een goede team gebouwd niets is moeilijk als je van een avontuur houd, maar mensen moeten wel eerlijk blijven
Pluspuntengeen
Minpuntente veel om op te noemen
2,0
Orderpicker (m/v) | Gilze-Rijen | 19 dec. 2017
Weinig nederlanders en probelemen met betalingen
Heb er 2jaar gewerkt in de avond ploeg (orderspicken) Heb 1.5 jaar lang moeten wachten tot ik mijn diepvries toeslag kreeg. meerdere. Collegas gehad die 3jaar lang geen toeslagen ontvingen en mensen die helemaal niet uit betaald kregen . Slechte omstandigheden op het werk. Toiletten worden bijna nooit schoon gemaakt (verstopt of kapot) geen drinken op het werk( altijd op) en vaak ook geen bestek. na 20maanden er gewerkt te hebben eindelijk een kluisje gekregen. Geen eigen kleding voor in de diepvries (een pak delen met je collegas waar iedereen in transpireert) 80% van de mensen is hongaars of pools. Te weinig personeel. Geen bedrijfsfeesten en weinig gezelligheid.
PluspuntenPrima salaris
Minpuntenveel problemen met uren en uitbetalingen
5,0
Voorraadbeheerder (m/v) | Nieuwegein | 17 feb. 2016
Groot familiebedrijf ondanks beursnotering
Sligro Food Group N.V. is een super bedrijf om voor te werken. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf intern te ontwikkelen. Ondanks dat het een beursgenoteerd bedrijf is heeft het korte werklijnen en heb je het gevoel deel uit te maken van een "familie". Het is een gezond bedrijf dat regelmatig overnames doet maar waarbij er gekeken word naar een passende functie voor alle nieuwe medewerkers. Je past bij Sligro of niet. Mensen die zich er niet thuis voelen zijn meestal binnen een paar jaar weg, en mensen die zich er wel thuis voelen werken er meestal vele jaren
Pluspuntenfinancieel gezond bedrijf dat geen rare dingen doet
2,0
Leerling Monteur (m/v) | Veghel | 14 nov. 2018
Gezellig team, 1 doel
Prima bedrijf, als je geen ambitie hebt, en ook niet wil doorgroeien. Ik heb hier 1,5 jaar gewerkt als leerling "Logistiek Supervisor". Qua studie heb ik hier 0.0 geleerd. De opdrachten die ik voor school moest doen werden snel afgeraffeld, zodat ik weer kon orderpicken. Iedere dag werden de minuten die je te lang over een order deed bijgehouden, aan het eind van de week kreeg ik de vraag waarom ik 12 minuten "te laat" was die week. In deze 12 minuten ben ik een aantal keer naar de WC geweest en zal ik ook vast wel gekletst hebben met een collega. 12 minuten per week. Dus, als orderpicker zonder de wil om iets te leren, kun je hier prima aan de slag.
PluspuntenGezellig team
Minpuntenje bent een nummer
3,0
Logistiek Medewerker (m/v) | Kapelle | 7 sep. 2015
slecht leiderschap, leuke collega's
Ik heb bij meerdere sligro filialen gewerkt. En het verschil is echt groot. Bij Sligro vlissingen heb ik de leukste tijd van mijn leven gehad. Fijne collega's. Goede leiding echt TOP! En dan kom je in kapelle, compleet het tegenovergestelde, Slechte leiderschap, slechte personeelsplanning waardoor je vaak moet overwerken of geen vrij krijgt wanneer je dat in 3voud maanden van tevoren heb aangevraagd. verwacht als een nummer behandeld te worden. Enige pluspunten waren de gratis frisdrank en de fijne collega's.
Pluspuntengratis frisdrank
Minpuntenslecht leiderschap, zwaar werk, veel overwerken (tijd voor tijd)

Vragen en antwoorden over Sligro

Als jij de baas zou zijn, wat zou je doen om van Sligro een betere werkplek te maken?
Gevraagd op 5 feb. 2018
Vriendelijker met het personeel omgaan en klachten serieus nemen.
Beantwoord op 17 feb. 2019
Luisteren naar werknemers die lichamelijke problemen ondervinden bij het uitvoeren van hun functie op de werkplek
Beantwoord op 30 dec. 2018
Wat zijn de normale werktijden bij Sligro?
Gevraagd op 19 dec. 2017
8 tot 5 en in het weekend Dagen in overleg
Beantwoord op 18 jun. 2022
8:00 tot 16:30
Beantwoord op 29 okt. 2021
Wat is je favoriete onderdeel aan werken bij Sligro?
Gevraagd op 7 mrt. 2020
Voelt als 1 grote familie. Veel collega's maar goede samenwerking
Beantwoord op 22 nov. 2021
Het werk zelf was goed alleen teamleiders in Venray niet
Beantwoord op 18 jul. 2020
Hoe zou jij de doorgroei mogelijkheden beschrijven bij Sligro?
Gevraagd op 17 feb. 2019
okaymaar hangtvan jezelf af
Beantwoord op 23 apr. 2021
Als je vriendjes word met je leidinggevende, dan kan alles!!!!
Beantwoord op 27 sep. 2019
Welke secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Sligro?
Gevraagd op 7 sep. 2018
helemaal niets
Beantwoord op 23 apr. 2021
Gratis koffie..
Beantwoord op 3 aug. 2020