Olympia

Werken bij Olympia: bedrijfsoverzicht en reviews

Olympia
Olympia
3,0
156 reviews
Beoordelingen van Olympia
3,0
Gemiddelde beoordeling van 156 reviews op Indeed
3,0Werk-privébalans
2,8Salaris en arbeidsvoorwaarden
2,6Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
2,9Bedrijfscultuur
Hoofdkantoor
Mercuriusplein 1 2132 HA Hoofddorp
Medewerkers
1001 tot 5000
Omzet
100 tot 500 miljoen (USD)
Branche
Human Resources and Staffing

Populaire functies bij Olympia

 Gemiddeld salarisSalarisschaal
737 salarissen doorgegeven
€ 12,25
per uur
€ 6,10-€ 18,40
344 salarissen doorgegeven
€ 12,82
per uur
€ 6,40-€ 19,80
347 salarissen doorgegeven
€ 11,99
per uur
€ 5,95-€ 18,00
286 salarissen doorgegeven
€ 12,80
per uur
€ 6,35-€ 20,65
214 salarissen doorgegeven
€ 11,92
per uur
€ 5,95-€ 17,90
Tevredenheid over salaris
55%
van de medewerkers is tevreden over hun salaris
Gebaseerd op 216 reviews

Reviews over Olympia

Populaire functiesProductiemedewerker (m/v)Intercedent (m/v)Magazijnmedewerker (m/v)Medewerker Klantenservice (m/v)Orderpicker (m/v)Schoonmaker (m/v)Allround Medewerker (m/v)Belader (m/v)Buschauffeur (m/v)Logistiek Medewerker (m/v)UitzendkrachtConsultant (m/v)Heftruckchauffeur (m/v)Recruiter (m/v)Administratief Medewerker (m/v)Brandwacht (m/v)Callcentermedewerker (m/v)Expediteur (m/v)Magazijn (m/v)Marketeer (m/v)Online Marketeer (m/v)Operator (m/v)Verkoper (m/v)nvt(MVK) - HSE volwassen brandveiligheidswachtAccountmanager (m/v)Addetto/a accoglienza clientiAdministratief/secretarieelAgent (m/w/d)Agent d'Entretien (H/F)Applicatiebeheerder (m/v)Assistant AccountantAssociateBusiness Analist (m/v)Business Unit Manager (m/v)Call Center Agent (m/w/d)CarpenterCashier/SalesCertified Occupational Therapy AssistantChauffeur CE (m/v)Chef (m/v)CleanerCollectorConsulent (m/v)Delivery DriverDoor SupervisorElektricien (m/v)Encargado/a de restauranteEntertainerFacilitair Coördinator (m/v)FlexwerkerGGD Mederwerkster Haba babaHuman Resources Manager (m/v)Junior Marketeer (m/v)Kundenbetreuer (m/w/d)Lagermitarbeiter (m/w/d)MagazijnmedewerkerManagerManager in TrainingMassage TherapistMechanicMedewerkerMedewerker DAROlympia InhouseOlympia deed de werving.OperatorPDIPhone RepresentativePostbezorger (m/v)PostsordeerterReceptionist (m/v)RondloperServerShop AssistantSolicitantSollicitatie gesprek StadsreinigingStagiair (m/v)Stratenmaker (m/v)TeacherTelefoniste (m/v)Uitzend krachtVendeur (H/F)Verzorgende IG Thuiszorg (m/v)Vestigingsmanager (m/v)Vrachtwagenchauffeur (m/v)Vuilnisman (m/v)WerkzoekendeWoonbegeleider (m/v)Zetploegmedewerkerall roundcoronalijngeenklantenservicemedewerksterpolitiepaardenverzorgsterproductiemedewerker

Algemene reviews over Olympia

1,0
Medewerker Klantenservice (m/v) | Zoetermeer | 24 jan. 2022
Je hebt er niks aan
Ik heb ruim anderhalf jaar via Olympia uitzendbureau gewerkt. Na anderhalf jaar ben ik bij de opdrachtgever vertrokken omdat ik hele dagen moest werken zonder dat ik pauze kreeg. Mijn ontslag had ik eerst via de mail doorgegeven aan Olympia want ze zijn slecht te bereiken, maar kreeg daar geen reactie op. Ik heb daarna telefonisch contact gezocht waarop mijn contactpersoon deed alsof ze de mail niet had gelezen ( ze versprak zich daarna en het werd duidelijk dat ze het wel had gelezen). Ik heb geen enkel begrip gekregen of een "bedankt dat je voor ons hebt gewerkt" of "ben je op zoek naar een andere baan" gekregen terwijl ik altijd een correcte werknemer met goede resultaten ben geweest. 1x 3 dagen ziek gemeld in anderhalf jaar en altijd op tijd. Ziektedagen niet uitbetaald trouwens, ik moest vakantiedagen opnemen. Ze heeft het trouwens ook niet doorgegeven aan HR of personeelszaken. van hen kreeg ik een week later het bericht dat de opdrachtgever had doorgegeven dat ik gestopt was. Het is een onprofessioneel uitzendbureau en nu ik verder heb gekeken zie ik dat ze in vergelijking met andere uitzendorganisaties maar een heel laag salaris geven. Ik doe nu soortgelijk werk voor 4 euro per uur meer via een ander uitzendbureau. Olympia moet het vooral van naamsbekendheid hebben. Mijn advies is dan ook om bij interesse in een vacature eerst verder te kijken of andere bureaus niet hetzelfde aanbieden, want aan Olympia heb je echt heel weinig.
PluspuntenGeen
Minpuntenkerstpakket was een pathe thuis bon (nog geen 10 euro..), geen ziektedagen, houden zich niet uit zichzelf aan de nieuwe regels uitzend cao- hier moet je zelf achteraan, slecht bereikbaar, recruiter heeft geen inlevingsvermogen waarschijnlijk zelf heel weinig werkervaring.
1,0
Orderpicker (m/v) | Oss | 4 okt. 2015
Flexwerker bij Mediq Oss
Ik heb hier enige tijd gewerkt, maar wat ik heb gezien is treurig. Ze werkten hier met drie maanden contracten (8 maal in 2 jaar). Dit deden Mediq en Olympia om mensen onder druk te zetten (is mij verteld door een intercedent van olympia), zodat ze hard gaan werken om werk te kunnen blijven behouden. Was je te vaak ziek? of mankeerde je teveel?,dan was je zo werkloos. Vele werkloze mensen kwamen hier terecht en wilde graag 5 dagen werken, maar dat kon niet want je bent flexwerker en dan kunnen ze je geen uren garanderen, dus je hebt geen poot om op te staan.... Dit alles zorgt ervoor dat mensen geen binding hebben met het bedrijf en ja....dat motiveert mensen niet echt, dus je ligt er Zo uit. Wat ik het ergste vond, was dat iemand zwaar werk deed en hierdoor rugklachten kreeg, en hierdoor geen contract verlenging kreeg. Het was een harde werker, maar door slechte houdingen die die persoon moest aannemen (wat trouwens ARBO technisch niet mag) word je vervangen door een ander... Kortom ben je hier geen flexwerker, maar een 'weg-werp-kracht' Ik vind het slecht dat Olympia uitzendbureau inhouse bij Mediq, meegaat met Mediq, om werknemers als speelpoppetjes te gebruiken. Respectloos, treurig en geen oplossing bieden voor de mensen die weer op straat staan na geen contractverlenging. Moderne slavernij en wegwerpkracht waren woorden wat ik veel hoorde
PluspuntenGeen
MinpuntenKunnen je niks garanderen, machtsmisbruik, en je word niet gehoord
4,0
Chef (m/v) | Baarn | 3 jun. 2015
productieve en gezellige werkomgeving
Mijn dag begint altijd met opvulling van nagerechten en voorgerechten en diversen spullen. ik maak dan voorgerechten klaar en brood snijden. als de koolsalade niet op voorraad is maak ik het vers klaar. Dan komen de klanten binnen en krijgen we bonnen met erop de nummers van de gerechten. Bepaalde gerechten moet ik zelf klaar maken de rest doet de chef ik moet dan meestal bij de gerechten van de chef de patat en ui bij gooien en netjes klaarmaken voordat het word gegeven aan de serveersters. De dessert moet ik in me eentje maken en dat gaat altijd goed! Aan eind van de dag moet ik beginnen met opruimen en schoonmaken! Ik heb veel geleerd want is ook me eerste werkomgeving! heb veel werk ervaring opgedaan ben snelle leerling geworden en een goeie werker! Mijn baas is hele aardige man heeft mij de kans gegeven om bij hem te werken waarvoor ik heel dankbaar ben! Mijn collega's hielpen me met me werk te leren en ik ga met sommige in me vrije tijd ook mee om zelfs! altijd leuk in de keuken en we bezorgen altijd goeie werk! Het moeilijkste vind ik zelf alle gerechten uit me hoofd leren kennen maar dat heb ik al bijna onder de knie! en moeilijke is dat ik niet goed betaalt krijg. Het leukste aan me werk is om alles te leren over voor - nagerechten en het klaarmaken daarvan!
Pluspuntengratis lunches
Minpuntenonderbetaald
4,0
Intercedent (m/v) | Wijchen | 12 jan. 2015
Geen dag is hetzelfde
"We love to work for you" Olympia is een professionele, snel groeiende uitzendorganisatie en behoort tot de top 5 van grootste uitzendorganisaties binnen Nederland. Olympia onderscheidt zich doordat ze als enige in haar branche met zelfstandige franchiseondernemers werkt. Als geen ander zijn we een club van gedreven, resultaatgerichte, no-nonsense aanpakkers die met enthousiasme gaan voor langdurige samenwerking. De geest van ondernemerschap kenmerkt de cultuur van Olympia! Binnen Olympia heb ik mij voornamelijk gericht op de werving en selectie. Hierbij behoorde onder andere het opstellen van vacatureteksten, jobboards actueel houden, het inzetten van social media en het voeren van intakegesprekken met kandidaten. Daarnaast bestonden de werkzaamheden uit het generen van nieuwe klanten d.m.v. acquisitie, het onderhouden van klantcontacten en het bijhouden van de administratie rondom de uitzendkrachten. Als intercedent werk je in een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Stressbestendigheid, doorzettingsvermogen , initiatief tonen en goede communicatieve vaardigheden zijn competenties die onmisbaar zijn in deze veelzijdige functie.
1,0
Medewerker Klantenservice (m/v) | Maastricht | 30 nov. 2021
Teleurgesteld
Ze houden je erg lang aan het lijntje. Hele maar dan ook hele slechte communicatie ben in al die jaren werkervaring /stage ervaring nog nooit zo slecht behandeld door het de klantenservice olympia, laat antwoorden, je word constant van het kastje naar de muur gestuurd de communicatie tussen olympia en telepeformance is heel slecht. niet de telefoon opnemen. Gewoon kort om heel slecht. Verspil je tijd niet en ga ergens anders solliciteren, want al die maanden wachten was het niet waard. Kreeg eindelijk de baan waarvoor ik had gesolliciteerd, konden ze uiteindelijk niet doorgaan met de trainingen en heb ik nog steeds geen baan. Daarna ben ik nog een keer gebeld omdat ik een positieve come back had. En vervolgens hebben ze me weer laten zitten als ik de klantenservice bel word er niet opgenomen of je word niet goed geholpen alsof ze zelf ook niet weten hoe het werkt. Als je jong bent en hard een baantje nodig heb zou ik echt niet naar olympia maastricht klantenservice ggd lijn gaan verspilling van je tijd !!! En dat wel nu de corona telling weer stijgt en ze je juist zo hard nodig hebben . Kortom belachelijk.
Pluspuntenthuiswerken
MinpuntenCommunicatie, klantenservice
1,0
Vrachtwagenchauffeur (m/v) | Amsterdam | 9 okt. 2020
Verschrikkelijk bedrijf
Ik vind dit het meest onprofessionele uitzendbureau waar ik ooit voor heb gewerkt. Deze mensen zijn werkelijk waar nooit bereikbaar! Telefonisch niet, per mail niet. Ik heb mijn vorige baan opgezegd om hier verder te gaan, omdat ze van alles hadden belooft. In plaats van 40 uur, werk ik wekelijks 24 uur zonder uitleg. Soms zelfs maar 1 dag en als je ze hierover belt zijn ze niet bereikbaar. Maar ondertussen steeds nieuwe mensen blijven aannemen en hun wel meer uren aanbieden. Ze dwingen je zowat om voor een bepaalde opdrachtgever te werken (terwijl tijdens de recruitement dit nooit is verteld) en wil je hier niet akkoord mee gaan, dan dreigen ze met terugbetaling van de opleiding. Je bent bij dit bedrijf geen mens je bent gewoon een poppetje die ze ergens plaatsen, omdat ze op dat moment iemand nodig hebben. Ook is de loon dat zij betalen verschrikkelijk slecht! Ik raad dit uitzendbureau niemand aan! Als je de kans hebt om ergens anders te werken? Kies dan voor een ander bedrijf! Blijf hier weg. Ik zit helaas vast aan hun, omdat ze mijn vrachtwagen rijbewijs betalen. Ik heb hier dagelijks spijt van!
PluspuntenGeen!
MinpuntenWeinig uren, maar wel anders beloven.
2,0
Brandwacht (m/v) | Weert | 7 aug. 2013
Een uitzendorganisatie die vooral trots is op zich zelf.
Helaas kan ik over dit uitzendbureau niet erg positief zijn. Men laat je een opleiding volgen waar je een studieovereenkomst voor tekent. Vervolgens heeft men je in hun macht.(een vorm van chantage) En wordt je bij vragen niet op de meest oprechte manier benaderd. Vragen worden vooral in het voordeel van Olympia beantwoord. Leidinggeven is ook al niet de sterkst kant. Het is meer de baas spelen. Het is slecht georganiseerd bij Olympia, men laat je gerust voor een handtekening naar kantoor komen, en de volgende dag weer blijkbaar kan dat niet in een keer. Mede door de slechte organisatie geeft men je regelmatig het gevoel je te vergeten. Zaken worden vaak op het aller laatste moment geregeld. Als je op kantoor komt is men altijd vriendelijk tegen je of dat een gespeelde vriendelijkheid is weet ik niet. Men is er vooral trots op zich zelf, hoe goed ze het naar eigen zeggen wel niet doen. Dit gaat over Olympia uitzendorganisatie en niet over de opdrachtgever deze was gewoon goed.
PluspuntenVriendelijkheid
MinpuntenNiet oprecht, Leiding geven niet het strekste punt, Slecht georganiseerd
1,0
Accountmanager (m/v) | Almere | 13 sep. 2018
Geen kennis aan boord
Je solliciteert op een functie als accountmanager bij binnenkomst van het bedrijf wordt er totaal niet gevraagd naar je kwalificaties/ prestaties en meteen word je van de functie afgepraat dat er te weinig kennis voor aan boord is. Dan komt de persoon in kwestie met zijn voorstel waarbij je naar zijn zeggen een beter cv mee opbouwt, en meer kan leren voor in de toekomst, en waar je meer gaat verdienen dan je huidige baan. Dus uit nieuwsgierigheid laat je contactgegevens delen met het betreffende bedrijf. Eenmaal met het bedrijf in contact gekomen te zijn. Zijn we er snel achter gekomen dat het juiste salaris totaal niet haalbaar is, en de werkzaamheden niet overheen komen met wat vermeld is. Ik hoop voor het bedrijf dat dit een incident is en geen dagelijkse kost. Ps mijn kennis was niet voldoende ect ect maar daar dacht een ander bedrijf anders over...
Pluspuntenkoffie was lekker
MinpuntenTja
1,0
Buschauffeur (m/v) | Amsterdam | 25 mrt. 2020
Weet waar je aan begint
Tijdens het gesprek doet Olympia zich wel willend voorkomen, er word gezegd dat er veel dingen geregeld kan worden, als je wensen hebt word daarop ingespeeld. Een maal de contract getekend te hebben merk je meteen al dat je vals geinformeerd hebt, beloftes die gedaan zijn niet nagekomen kan worden. Olympia betaald niet conform de CAO, Startloon buschauffeur volgens CAO is 14,24 (Januari 2020) per uur, bij Olympia is dat 13,36. Opdrachtgever kent een uitkering van ongeveer 4% in de maand juli en 13de maand regeling waar je dus geen recht op hebt. Je maakt in vier dagen 22 uren, als je geluk hebt mag je zes dagen 32 uren weken. 4,5 uur zonder pauze rijden is geen uitzondering bij Olympia. Personeel van opdrachtgever kent geen gebroken diensten die worden door uitzendkrachten gedaan. Denk er goed over na voor dat je via Olympia aan het werk wil.
PluspuntenKan niets bedenken
MinpuntenTe veel om op te noemen
1,0
GGD Mederwerkster | Deventer | 12 jan. 2022
Ik ben bijzonder slecht behandeld door dit bedrijf.
Ontzettend slecht behandeld, wat een onzin! Ik heb gesolliciteerd bij Olympia om te kunnen werken voor de GGD. Er was tijdens het ''inleiden'' van deze baan een miscommunicatie van beide kanten. Mijn contract werd meteen ontbonden voordat ik überhaupt aan het werk heb kunnen gaan. Twee dagen later werd ik gebeld door Olympia of alles nu wel op orde zou zijn waarop ik reageerde dat ik alles had geregeld vanaf het moment dat de miscommunicatie duidelijk werd. Ze beloofden mij toen dat ze contact met mij zouden opnemen en dat we verder zouden gaan met het ''inwerken''. Ik heb nooit meer wat van dit bedrijf vernomen. Ik heb ze nog gemaild en gebeld maar ze negeren je gewoon. Ontzettend onprofessioneel en kinderachtig!! Ik raad mensen aan nooit te solliciteren via dit bedrijf, je wordt niet beloond voor je moeite!
Minpuntenalles!

Vragen en antwoorden over Olympia

Als jij de leiding had, wat zou je dan doen om van Olympia een betere werkplek te maken?
Gevraagd op 6 jan. 2019
Degelijke recruiters aannemen.
Beantwoord op 24 jan. 2022
In ieder geval zorgen dat je personeel de afspraken met sollicitanten nakomt. Bellen niet terug na gemaakte afspraken reageren niet op mail reageren nergens op niet op je sollicitatie niet op je vraag of je ingesproken voicemail bericht ZEER SLECHT !!!
Beantwoord op 30 mei 2021
Wat is je favoriete onderdeel aan werken bij Olympia?
Gevraagd op 20 mei 2020
Geen nooit meer
Beantwoord op 23 sep. 2022
De manier waarop ze met je omgaan
Beantwoord op 26 jan. 2022
Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij Olympia?
Gevraagd op 25 mrt. 2020
8 uur per dag
Beantwoord op 14 feb. 2022
36 uur per week
Beantwoord op 30 nov. 2020
Hoe zijn de werktijden georganiseerd bij Olympia?
Gevraagd op 23 feb. 2020
Normale werktijden zijn 9-5
Beantwoord op 9 jun. 2022
8-20.00 uur
Beantwoord op 21 apr. 2022
Hoe geeft het management feedback bij Olympia?
Gevraagd op 17 jan. 2020
Ligt aan het bedrijf waar je naar toe gaat maar ondersteuning vanuit Olympia is niet aanwezig.
Beantwoord op 23 aug. 2022
Zero przydzlosci
Beantwoord op 23 okt. 2020