La Place

Werken bij La Place: bedrijfsoverzicht en reviews

La Place
La Place
3,5
254 reviews
Beoordelingen van La Place
3,5
Gemiddelde beoordeling van 254 reviews op Indeed
3,3Werk-privébalans
2,9Salaris en arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur
Hoofdkantoor
Rijksweg 15 5462 CE Veghel
Medewerkers
1001 tot 5000
Omzet
Onbekend
Branche
Restaurants, Travel and Leisure

Populaire functies bij La Place

 Gemiddeld salarisSalarisschaal
1 salaris doorgegeven
€ 1.000
per maand
€ 500-€ 1.500
3 salarissen doorgegeven
€ 4.250
per maand
€ 2.100-€ 6.700
1 salaris doorgegeven
€ 1.100
per maand
€ 500-€ 1.700
1 salaris doorgegeven
€ 1.700
per maand
€ 800-€ 2.600
1 salaris doorgegeven
€ 750
per maand
€ 300-€ 1.200
Tevredenheid over salaris
28%
van de medewerkers is tevreden over hun salaris
Gebaseerd op 398 reviews

Reviews over La Place

Populaire functiesHorecamedewerker (m/v)Verkoper (m/v)Kok (m/v)Medewerker Keuken (m/v)Kassamedewerker (m/v)MedewerkerKlantenadviseur (m/v)Service Medewerker (m/v)Supermarktmedewerker (m/v)Teamleider (m/v)Medewerker Food (m/v)Allround Medewerker (m/v)Bakker (m/v)Manager (m/v)Medewerker Bediening (m/v)Stagiair (m/v)Medewerker plusOperations Manager (m/v)Assistent Manager (m/v)BartenderLeidinggevende Horeca (m/v)Management Trainee (m/v)MedewerksterMedewerkster serviceServerServeur de Bar (H/F)Verkoopmedewerk(st)er (m/v)....1ste medewerkerAfdelingshoofdBredaAssistant Administratif (H/F)Assistant Comptable (H/F)Auxiliar de cocinaBalconistaBeauticianBedrijfsleider (m/v)BroodafdelingBroodbakker (m/v)Cateringmedewerker (m/v)Conseiller (H/F)CopeiroCounter AssistantCountermedewerkerDuty Manager (m/v)Employé Libre Service (H/F)General AssistantHoreca Manager (m/v)HorecamedewrkerHulpkok (m/v)HulpmedewerkerKamermeisje (m/v)Logistiek Manager (m/v)Maintenance TechnicianMedewerker FastserviceMedewerker Spoelkeuken (m/v)Medewerker fastserviceMedewerkster plusMedewerkster restaurant " la Place", V&DPanini MedewerksterPizzaiolo (H/F)Porteiro NoturnoProductiemedewerker (m/v)Quality Control InspectorRandstad, opgewerkt naar tent leidingReceptionistRestaurant medewerksterSchoonmaker (m/v)Serveur (H/F)ServiceService medewerksterServicemedewerksterServitørSupervisorVakantiekracht (m/v)VendedorWeekendmedewerker (m/v)Werknemerall-aroundbrasseriefaillietkoffie uitserveren aan gastenleerlingmedewerkermedewerker banketmedewerker chocolateriemedewerkstermedewerkster uitgiftevoedsel bereidenvoor het gebak zorgenwerk als zzp er

Algemene reviews over La Place

4,0
Service Medewerker (m/v) | Dordrecht | 1 okt. 2014
Voornamelijk chaotisch maar super gezellig en er is altijd wat te beleven in La Place.
- Een typische dag op het werk: Er gebeurd altijd wel iets in La Place, als het niet druk is dan gaat er wel weer iets kapot of raakt er iets defect of zijn er weer veel mensen ziek. Maar meestal, komt dit allemaal juist op de dagen dat het druk is, haha. Voor ons als medewerkers en voor de manager is het dan een hele chaos om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen, het grappige is alleen dat de gasten daar weinig van meekrijgen en meestal alleen maar zeuren als het hen niet naar hun zin is. Maar ondanks al dat is het toch gezellig en met elkaars steun kom je de dag wel door. In ieder geval heb je nooit een saaie dag. - Wat ik geleerd heb: Om nog sneller te kunnen schoonmaken, haha. Maar vooral hoe ik gasten kan aanspreken en helpen, ik vind dit altijd heel erg moeilijk maar ik ben er al iets beter in geworden. Daarnaast heb ik geleerd om taarten, koeken en smoothies te maken. - Mijn collega's: De reden dat ik het vol kon houden op het werk is omdat mijn collega's altijd zo vriendelijk waren en me gewoon serieus namen. Ik heb dit nooit meegemaakt op school, daar werd ik altijd genegeerd en gepest of als waardeloos uitgemaakt. Maar op het werk was dat totaal niet zo en dat waardeer ik heel erg. Ik ben mijn collega's daarvoor erg dankbaar. - Moeilijkste van de baan: Met de gasten communiceren... ik vind dat nog steeds een van de moeilijkste en engste taken. Oh en soms kan het schoonmaken ook wel even je nek uitkomen maar daar raak je op ten duur toch wel aan gewen
PluspuntenKorting op de producten
MinpuntenNegatieve en chagrijnige klanten
2,0
Klantenadviseur (m/v) | Gemeente Zoeterwoude | 27 jul. 2022
Leuke collega's, maar management was een ramp
Absoluut leuke collega's, maar de werkdruk lag heel hoog. Soms werd ik ook veel vaker ingezet dan ik beschikbaar was, maar dan was het steeds een drama om minder te kunnen werken omdat er geen vervanging was. Zo had ik ook wel eens vakanties of roostervrije dagen aangegeven 4 weken van tevoren, en werd ik tóch ingeroosterd. Ik heb wel eens tijdens mijn vakantie moeten bellen omdat ik opeens (drie dagen van tevoren) een dag werd ingeroosterd midden in mijn vakantie. De teamleider zei dat er geen vervanging was, en dat ik het zelf moest regelen. Ik vertelde hem dat ik niet in Nederland was, en dat hij het zelf daar moest oplossen omdat ik het op tijd had aangegeven. Uiteindelijk vond hij iemand en zei hij dat ik "geluk" had. Ook is er geen communicatie tussen teamleiders en de manager. Elke teamleider en manager deden bepaalde dingen op hun eigen manier, en keken neer op de methoden van de andere leidinggevenden. Het gaat om kleine dingen zoals het maken van warme chocolademelk (hoe je het glas vasthoudt!). Drie leidinggevenden deden het elk op een andere manier, en zeiden dat ik het niet goed deed wanneer ik de methode gebruikte van een andere leidinggevende. Uiteindelijk moest ik letterlijk kijken met wie ik werkte en herinneren welke methode zij gebruikten om niet weer een preek te krijgen. Ik heb nog veel meer voorbeelden, maar het is dus een echte micromanagement cultuur waarbij je nooit iets goed kunt doen, en het aantal leidinggevenden/werknemers ongeveer 50/50 is. E
3,0
Horecamedewerker (m/v) | Amersfoort | 3 mei 2017
Gezellige collega's, slecht bedrijf qua leiding en werkgever - werknemer verhouding.
Mijn tijd bij de LaPlace in Amersfoort was overall prima, er werkte aardige mensen en ik vond het werk zelf leuk om te doen. Het verdiende echter slecht en de leidinggevende waren verschrikkelijk. Het gebeurde vaak dat enkele leidinggevende lang pauze hielden terwijl ze orders blafte naar de werknemers. Ook werden er vaak afspraken gemaakt maar niet goed doorgelicht naar de werknemers, waarna zij dan vervolgens straffen uitdeelde omdat de regels niet werden gevolgd. Ook toen de V&D failliet ging was er voor ons eigenlijk geen enkele duidelijkheid. Tot slot was de ergste ervaring op de allerlaatste werkdag voordat de deuren dicht gingen; er viel een groot blok ijs op de bezem waarmee de ijsmachine schoongemaakt moest worden, waardoor mijn hand geplet werd tussen de bezemsteel en een stuk scherp staal. Het bloedde hevig en er was duidelijk minimaal een verband nodig om het bloeden te stoppen (ik ben zelf een EHBO'er, dus ik herkende dat het een echt probleem was). In plaats van helpen werd er door mijn leidinggevende gelachen dat ik mijzelf had gesneden en moest vervolgens een collega de BHV'er van de andere etage halen. Dit was het punt dat ik mij besefte dat het geen goed bedrijf was (voor mij) en dat ik zelf waarschijnlijk ontslag zou nemen als het bedrijf niet failliet was gegaan.
Pluspuntengezellige collega's en onderling fijne sfeer
Minpuntenverschrikkelijke leidinggevenden en slecht loon
5,0
Horecamedewerker (m/v) | Gorinchem | 27 jun. 2015
Hectisch
Wauw ja La Place wat een ervaring is dat! Heel gezellig maar vooral ook heel hectisch, er is altijd wat te beleven en je bent eigenlijk vrijwel altijd bezig. Er wordt zeker veel flexibiliteit van je verwacht en dat kan soms ook vervelend zijn . Ik had gelukkig gezellige collega's , soms wat kibbelen maar aan het eind van de dag kwam t altijd nog goed ( op een algemene werkdag in z'n geheel het opruimen ect.) Het moeilijkste is waarschijnlijk het tempo en de verwachting, er word echt flink wat van je verwacht en je kan maar beter sterk in je schoenen staan. Verder is dit zeker wel een topbaan , een flinke uitdaging zou ik zeggen! Als je begint bij La Place moet je als je dus bent aangenomen ook nog wat cursussen doen die zijn verplicht, ( binnen 6 weken?) over en voor de voedselveiligheid. Dit is niet moeilijk maar wel belangrijk dat je hiervoor slaagd, je kunt dit gemakkelijk thuis op de computer doen. Zelf vond ik het leukste om in de keuken te staan en lekker te koken! Je bent vrijwel altijd bezig met het omgaan van mensen gezien je in een open keuken werkt. Ik raadt je echt aan bij deze baan om je niet te laten kisten door de omstandigheden en vooral rustig te blijven. Het blijft immers maar een baan en meer dan je best kun je niet doen dus neem jezelf niet iets te kwalijk als iets niet lukt, dat kan gebeuren weetje en verder is de sfeer ja t heeft ook wel wat, toffe en aparte beleving. Hoop dat ik mensen een klein inkijkje heb kunnen geven van La Place.
PluspuntenKorting op het eten
Minpunten-
4,0
Horecamedewrker | Breda | 24 feb. 2016
produktieve werkomgeveing
s morgens om 7 uur beginnen gelijk aan de slag met broodafbakken ondertussen het ontbijt opstarten dat moet om 8 uur klaar zijn omdat dan de winkel open gaat daarna het luxe brood voorbereiden en in het buffet leggen om 11 uur het ontbijt er weer uit halen en de wok afdeling op starten als dat klaar is voorbereiding voor het broodbeleg van die dag maken daarna het brood voorbereiden voor de volgende dag om 17.00 het werk overdragen aan de avondploeg we hadden op 1 dag 2 keer een kwartier koffiepauze en 1 keer een half uur etenspauze ik heb geleerd om heel goed te plannen inzicht te krijgen en vooral gast gericht te werken mijn collega's waren er collegiaal en leuk om mee te werken de leidinggevend waren niet allemaal geweldig het werkte meestal niet om dat ze niet goed communiceerden het moeilijkste van mijn baan was vooral frustratie van de communicatie onderling en het leukste was dat ik het concept van la place geweldig vond om mee te werken
Pluspuntenleuke collega s en ontzettend leuk en uitdagend werk
Minpuntendoordat leidinggevende niet op 1 lijn zaten niet altijd prettig om te werken
1,0
voedsel bereiden | Rotterdam | 2 jul. 2015
onmenselijk management.
Werken bij la place is verschrikkelijk! Niet door hert werk wat je moet doen maar door hoe alles geregeld is en welke eisen er van het management team komen. Afspraken worden ineens zomaar veranderd en als je hier niet mee akkoord gaat mag je vertrekken. Zolang je niet uit jezelf weg gaat wordt het er niet leuker op omdat ze je op elke manier proberen te pakken zoals je geen vrij geven terwijl je dit al 4 maanden van te voren heb aangevraagd, je wordt op de raarste tijden van de dag voor maar 3uur in de week ingeroosterd terwijl je fulltime beschikbaar bent, er wordt ontzettend veel gelogen en geroddeld en even tijd vrij maken voor een fatsoenlijk gesprek kun je ook wel vergeten. je staat er bij la place helemaal alleen voor. Inwerken hebben ze daar ook nog nooit van gehoord. je wordt op de werkvloer neergezet en zoek het maar uit, en als er dan iets verkeerd gaat krijg jij nog op je kop ook. Een groot ongeregeld zooitje.
PluspuntenJe kent de recepten uit je hoofd.
Minpuntenmanager, geen maaltijd vergoeding.
3,0
Operations Manager (m/v) | Zoetermeer | 23 feb. 2016
Leezame, dynamisch werkomgeving met veel onderdernemerschap
Geen enkele werkdag was hetzelfde. Schakelen tussen commerciële en rustige momenten geeft de dag goed weer. Ik heb me de afgelopen jaren continu kunnen ontwikkelen doordat ik in 7 verschillende filialen heb gestaan. Het dagelijks bijsturen in omzet, personele bezetting het controleren van de hygiëne en HACCP procedures zijn slechts een kleine greep van mijn werkzaamheden. De sfeer op de werkvloer vind ik erg belangrijk en mijn collega's omschrijven mij als inspirerend en motiverend. Het managen van mijn team doe ik op een coachende manier. Het moeilijkste waren de laatste weken omdat V&D waar La Place in zat failliet is gegaan. Ondanks de onzekere tijden heb ik mijn team bij elkaar weten te houden en zijn we er tot de laatste dag voor gegaan. Het leukste was de afwisseling in het werk en de verschillende personen waar ik mee heb mogen werken.
Pluspuntenvrijheid om te ondernemen
Minpuntenmet tegenvallende omzetten er het beste uit weten te halen
4,0
Service Medewerker (m/v) | Amsterdam Noord | 6 okt. 2013
Gezellig team
Bij La Place werken houdt in dat je niet echt veel verdiend. Maar de sfeer waar je in werkt maakt dat veel goed. Ik heb in ieder geval met veel plezier daar gewerkt. Vooral vanwege de collega's. We maakte er elke dag wat van. Ook al hadden we geen zin. Het leiding gevende team wisselde meestal elke jaar. De manager blijft er gewoon. Alleen zijn 2 plaats vervangende(afdelingshoofden) wissel ongeveer om het jaar van vestiging(in ieder geval als ze in opleiding zijn). Echt een balans tussen werk en privé is/was er amper. Heb regelmatig op een koopavond tot 22u staan werken en de volgende ochtend moest ik dan om 7u beginnen. Persoonlijk ga ik niet meer voor dit bedrijf werken. Voornaamste reden is om ervaringen op te doen bij andere bedrijven. Maar ik raad het zeker niet af. Alleen verschilt het per vestiging/locatie. Net als met het leidinggevende team dit kan steeds per vestiging/locatie verschillen.
PluspuntenKorting op lunches, Kortingspas voor La Place en V&D, Leuke collega's.
Minpuntenzijn er niet echt.
1,0
Horecamedewerker (m/v) | Nederland | 25 okt. 2021
Zeer eenzijdige arbeidsvoorwaarden
Gesolliciteerd op een functie als horecamedewerker bij La Place. Aangezien ze staan te springen om nieuw personeel ging het sollicitatieproces snel en makkelijk. 5 sterren. Na het tweede gesprek kreeg ik het arbeidscontract, via Vermaat Groep, in mijn mailbox. Deze heb ik geweigerd te ondertekenen. De voorwaarden in deze overeenkomst rijmen op geen enkele manier met hun verlangen aan personeel en geen enkele van deze voorwaarden was voor hen 'mogelijk' om aan te passen. Ik heb in het verleden bij La Place gewerkt en was welwillend om er weer aan de slag te gaan, maar dat werd op geen enkele wijze erkend. 0 sterren. Tijdens mijn sollicitatie proces een uit-dienst-treding en daarna een in-dienst-treding mail gehad van Vermaat, terwijl we nog aan het 'onderhandelen' waren over het contract. Slordig. 1 ster.
Pluspuntendoor gebrek aan personeel heten ze de grootste boef hier nog welkom
Minpuntende grootste boef verdient beter met sigaretten verkopen in de gevangenis
5,0
Medewerker Keuken (m/v) | Rotterdam | 16 aug. 2015
Leuk werk!
Een typische dag op het werk is altijd wissel vallend, je hebt dagen dat het druk is en dagen dat het stil. Dagen dat het druk gaat worden voorbereiden we altijd gerechten van te voren, zoals groenten snijden, sauzen voorbereiden. Dat was namelijk vroeger maar nu gebeurt dat niet meer zoals groenten snijden van te voren maar moet gelijk op hetzelfde dag gebeurt worden met de juiste tempo is te behalen behalve de sauzen moet wel een dag van te voren gemaakt worden. Ik heb veel geleerd, ben gegroeid in de horeca wereld veel alleen maar hoger gaan met mij visie als sporter en met het koken. Collega's waren daar allemaal aardig gezellig we werkte namelijk met jongeren van 16 t/m 25 jaar oud. Het moeilijkste gedeelte van de baan was de sauzen voorbereiden of gerechten maar gelukkig hadden we een recepten boek waar je alles kon terug zien hoe je het moet maken. En het leukste van de baan is toch de sfeer, en hoe je , je collega's met respect behandelt.
Pluspunten-
Minpunten-
3,0
Kok (m/v) | Kōk | 26 jul. 2017
De afdeling warm
Een typische dag op het werk is altijd wissel vallend, je hebt dagen dat het druk is en dagen dat het stil. Dagen dat het druk gaat worden voorbereiden we altijd gerechten van te voren, zoals groenten snijden, sauzen voorbereiden. Dat was namelijk vroeger maar nu gebeurt dat niet meer zoals groenten snijden van te voren maar moet gelijk op hetzelfde dag gebeurt worden met de juiste tempo is te behalen behalve de sauzen moet wel een dag van te voren gemaakt worden. Ik heb veel geleerd, ben gegroeid in de horeca wereld veel alleen maar hoger gaan met mij visie als sporter en met het koken. Collega's waren daar allemaal aardig gezellig we werkte namelijk met jongeren van 16 t/m 25 jaar oud. Het moeilijkste gedeelte van de baan was de sauzen voorbereiden of gerechten maar gelukkig hadden we een recepten boek waar je alles kon terug zien hoe je het moet maken. En het leukste van de baan is toch de sfeer, en hoe je , je collega's met respect behandelt.
Pluspuntenje zal je nooit vervelen
Minpuntenhet is er erg warm

Vragen en antwoorden over La Place

Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij La Place?
Gevraagd op 15 feb. 2018
Van 9 uur s ochtend s tot 20 uur s avonds maart 2019
Beantwoord op 24 apr. 2019
9 uur per dag waarvan een uur pauze
Beantwoord op 25 feb. 2019
Wat veroorzaakt voor jou de meeste stress bij La Place?
Gevraagd op 13 jul. 2018
Management stelt erg hoge eisen, onrealistisch en absoluut niet haalbaar in de praktijk!
Beantwoord op 19 okt. 2019
De hoge werkdruk en negativiteit. Alles is nooit goed genoeg.
Beantwoord op 12 mrt. 2019
Welke vragen worden er gesteld tijdens een sollicitatiegesprek bij La Place?
Gevraagd op 3 jan. 2018
Niks bijzonders
Beantwoord op 21 feb. 2021
Voorgeschiedenis, werkervaring, interesses en wat je zou kunnen toevoegen aan het bedrijf
Beantwoord op 25 feb. 2019
Hoe lang heeft het bij jou geduurd voordat je antwoord kreeg op je online sollicitatie?
Gevraagd op 16 jul. 2018
Binnen twee weken
Beantwoord op 8 sep. 2019
Het heeft bij mij meer als een maand geduurt.
Beantwoord op 25 feb. 2019
Als jij de baas zou zijn, wat zou je doen om van La Place een betere werkplek te maken?
Gevraagd op 23 jun. 2018
Positiviteit uitstralen! Medewerkers als persoon zien, niet als nummer of machine. Beloningssysteem of extra salaris, bijvoorbeeld 150% op zon en feestdagen of in de avonduren. Praat met je personeel zodat je weet wat er op de werkvloer speelt. Organiseer een personeelsfeest een keer per jaar. Doe meer aan teambuilding. Zorg voor een veilige werkplek, apparatuur die werkt. Zorg ervoor dat de werkplek goed schoongemaakt kan worden, bijvoorbeeld geen gebreken in de vloer of spoelkeuken. Verleng contracten, ook als medewerkers een vast contract moeten krijgen! Neem niet alleen maar 15 jarige aan, 30+ of 40+ ers kunnen jullie echt gebruiken in je team. Moet ik nog even doorgaan met tips geven?
Beantwoord op 19 okt. 2019
Meer mensen aannemen, beter betalen en zorgen voor een positieve sfeer onderling.
Beantwoord op 12 mrt. 2019