Werken in uitgaanssfeer met erg gezellig team van collega's.
Een typische dag: we openen met z'n allen de speelzaal, de tafels, en zorgen dat de speelzaal klaar is voor de gasten om hun spel te kunnen spelen. Er wordt veel gepraat met gasten in een ontspannen gezellige mooie omgeving,met regelmatig entertainment.
Ik heb geleerd:
Hoe geef je hospitality op hoog niveau, leiding geven aan een team, het voeren van gastgesprekken,positief coachen en begeleiden,omgaan met ziekteverzuim onder medewerkers,conflictbeheersing,projecten opzetten, werken in een team, werken met veel procedures.
Directie:
Rondom de directie is het de laatste 10 jaar erg onrustig geweest, veel verschillende koersen hebben we gevaren met verschillende directeuren, dit gaf en geeft nog veel onduidelijkheid en onrust op de werkvloer en heeft zeker invloed gehad op de resultaten van het bedrijf. Erg jammer daar het zo'n mooi bedrijf is.
Collega's:
Ik heb het geluk gehad 20 jaar te mogen werken met een hartstikke goed en gezellig team van collega's en medewerkers. Ik ging altijd met plezier naar mijn werk omdat de sfeer tijdens de dienst erg gezellig is onderling. Ik kijk terug met mooie herinneringen aan een supergezellige tijd die ik heb mee mogen maken bij Holland Casino.
Het moeilijkste van mijn baan:
Slecht-nieuwsgesprekken vond ik best lastig, zoals een medewerker vertellen dat het contract beëindigd wordt. Ook erg moeilijk om te zien is dat er helaas toch nog veel gasten een gokprobleem hebben met het spel en er echt aan onderdoor gaan.
Het le
PluspuntenGezellige sfeer onderling, goede sfeer op de werkvloer, Goede arbeidsvoorwaarden, flexibilteit, werken in een sfeer van uitgaan en entertainment.
MinpuntenWerken op feestdagen en weekenden en nachten is gezellig, maar de familie en vrienden thuis zijn niet altijd blij met je afwezigheid omdat je moet werken.
Het werk zelf is niet veel anders dan in je gewone horeca gelegenheid. Je leert heel erg om met druk en gasten om te gaan, aangezien dit toch wat anders is.
Collegae zijn erg gezellig, al is het management een domper. De afgelopen stakingen zijn daar een goed voorbeeld van. Je zal nooit zeker zijn van een vast contract.
Het werk in de avond uren zijn ideaal, mits je een partner hebt die overdag werkt en je een kind thuis hebt zitten.
Voor de horeca is het salaris niet niks. De jongste krijgen als meer dan het minimum loon. Al ga je er natuurlijk na je 23ste niet echt veel op vooruit.
Als je tegen het einde van je contract loopt, geven ze waarschijnlijk, zoals al velen hebben gekregen, een smoes en beëindigen ze daarmee je contract.
Vaste aanstelling? Ook dan heb je geen zekerheid, en zal je altijd op je hoeden zijn met alles wat je doet. Als er mensen uit moeten, dan wordt er niet getwijfeld, ze bouwen een dossier op en proberen ze je er op die manier er uit te werken. Lukt dat niet en willen ze je niet meer, proberen ze je af te kopen.
Werk er nu (pas) 2 maanden maar met veel plezier! Na een opleiding van 2 weken en stage van 6 dagen mocht ik aan de slag. De werkzaamheden zijn heel divers en de werktijden ook. Deze kun je voor het grootste deel zelf inplannen, hoe ideaal!
Het is met tijden hard werken; ( storingen oplossen, uitbetalingen, glazen ophalen, schoonhouden werkplek, alert zijn op Wtft en PBK, en veel km' s lopen!
Gelukkig zijn alle collega' s even behulpzaam
( tot nu toe ; ) ) Zolang je eigen positieve inzet ook maar zichtbaar is, denk ik.
Daarnaast vind ik het een heel boeiend bedrijf, en leer je iedere dag iets anders. Nog steeds veel info op te nemen en te verwerken.
Ook vind ik de sfeer in Breda positief en empathisch naar zowel de gasten als de werknemers.
Al kun je uiteraard niet iedereen behagen in zo'n groot bedrijf.
En oke werk hier nog maar kort maar hoop hier nog lange tijd te mogen werken!
PluspuntenLeuke collega's, Salaris, Zelf rooster inplannen.
Na bijna 14 jaar bij het casino kan ik zeggen dat wij een prettig bedrijf zijn die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan.
Ik ben er volwassen geworden, heb geleerd om op verschillende manieren om te gaan met mensen en leren samen werken.
Holland Casino is een bedrijf dat momenteel in zwaar weer zit maar wij als medewerkers proberen dit niet te reflecteren naar onze gasten.
Ik ga met plezier naar mijn werk, waar de managers proberen om een zo'n afwisselend en plezierig mogelijke dag in te delen voor ons.
Ik heb fijne collega's die openstaan voor hulp, een lach en een traan. Het werken met mensen en geld maakt het soms moeilijk om contact te maken met de gasten maar met een handreiking ben ik al tevreden.
Holland Casino is een fijn bedrijf om te werken.
Overdag gezellig, in de avond iets drukker en gezellig. Je leerde om projecten, groot en klein zakelijk te benaderen, desondanks doe ik dit nog altijd met een personal touch.Je hebt een variëteit aan karakters als collega, door open, eerlijk en flexibel kan ik qua coaching veel bereiken. Het moeilijkste van deze job is dat mijn job als first attendend soms onder sneeuwt aan alle werkzaamheden in de zaal, F&B/ass slotmachine werkzaamheden. De adminnistratieve werkzaamheden van de first att blijven dan vaak liggen of beter op een later tijdstip verwerkt. Het omgaan met zoveel verschillende karakters als gasten en collega's maakt dit werk mooi.
Ook het coaching resultaat naar mijn collega's is mooi om te zien.
Een zeer prettige stageplek waar ik kennisgemaakt heb met veel facetten van de juridische werkprocessen. Tijdens mijn stage heb ik mij beziggehouden met diverse bestuursrechtelijke en civielrechtelijke taken waarbij het behartigen van de belangen van Holland Casino voorop stond. Als feedback heb ik mogen ontvangen dat mijn inzet goed was, ik initiatief toonde, over een goed analytisch denkvermogen beschik en goed met de andere juristen en medewerkers kon samenwerken. Mijn sterke communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat, ondanks dat ik op momenten ervaring tekort kwam, geen enkel mij toevertrouwd probleem of vraagstuk onopgelost bleef.
Een dag werken in het casino ziet er altijd anders uit. Ik zie veel verschillende type mensen met verschillende komaf en dus ook een andere taal spreken. Zodoende is het nooit saai. Het is natuurlijk altijd leuk om iemand een goede speelavond te bezorgen, daar doe ik dan ook mijn best voor. Het moeilijkste aan mijn baan vind ik de frustratie die de gast uit bij verlies, niet iedereen kan er even goed mee omgaan. Wat erg fijn is, is dat collega's die al langer ervaring hebben hiermee mij goed kunnen helpen en adviseren. Verder is het een gezellig omgeving en hebben we vaak uitjes vanuit het werk. Het management staat open voor nieuwe ideeen en heeft altijd een luisterend oor voor de individu.
Fijne werkgever, gezellige collega's en mooie werkplek
Uitdagend beroep croupier op een prachtige werkplek in hartje Amsterdam. Allemaal leuke collega's en er gebeurt altijd wel wat in vestiging Amsterdam. 19.50 de briefing en dan aan de slag. Na een uur werken 15 minuten pauze. Je werkt tot 3.00 en dan kaarten uitzoeken 3.30 sta je weer buiten. In het weekend is het altijd gezellig druk en er wordt van alles georganiseerd. Af en toe hectisch druk aan de roulette tafel vooral in het weekend maar altijd heel erg gezellig. Je bent spelleider, zorgt dat alles in goede banen verloopt en dat iedereen aan je tafel het naar zijn zin heeft ondanks dat ze geld verliezen. Een geintje, een praatje, een drankje
Veel collega's van allerlei leeftijd en met verschillende achtergronden, studenten etc.
Maar ook: bedrijf met een "waterhoofd", eigenlijk typisch voor een semi-staatsbedrijf. We hadden dus erg veel directie en managers, haast net zoveel als "soldaatjes".
Onderling altijd leuk contact, bij veel mensen zitten er altijd waaqr je het goed mee kan vinden.
Solidair met elkaar. (wij / zij, de gasten)
Lastig element is soms je het gedrag van de gasten niet aan te trekken. En ook wel te zien hoe sommige mensen zich niet kunnen beheersen.
Pluspuntenwisselende diensten, vrijheid om die te ruilen, mogelijkheid om je kleine kinderen veel mee te maklen, altijd reuring op het werk.
Minpuntenwerken op zaterdagen, kerst, pasen 30 april etc.
5,0
Croupier Amerikaanse Roulette/ Blackjack | Amsterdam | 24 feb. 2017
Een top organisatie in een dynamische wereld
Holland Casino is goed voor haar medewerkers. Je krijgt goed betaald en om het uur een kwartier pauze. De werkzaamheden zijn niet alleen uitdagend maar je leert er ook nog eens enorm van. Tijdens je wisselende diensten kom je heel veel verschillende mensen tegen die vaak ook nog eens in een bepaalde gemoedstoestand verkeren. Het is een uitdaging om zo goed mogelijk met de gasten om te gaan en ze een perfecte avond uit te laten beleven.
Je werkt in een team met top collega's en staat dagelijks garant voor een veilig, eerlijk en verantwoord spelaanbod.
PluspuntenSalaris, collega's en mooie werkomgevingen
MinpuntenJe mag zelf het casino niet bezoeken als je in dienst bent
Vragen en antwoorden over Holland Casino
Wat is het sollicitatieprocess bij Holland Casino?
Gevraagd op 17 nov. 2019
Het sollicitatieprocess verloopt dmv een telefonisch gesprek, opgevolgd door een gesprek op locatie
Beantwoord op 10 jan. 2023
Via uitzendbureau
Beantwoord op 5 jul. 2021
Ik heb gehoord dat ze kijken of je schulden hebt, klopt dit?
Gevraagd op 23 nov. 2018
Dat klopt (deels). Voordat je bij HC mag beginnen vindt er een uitgebreid antecendentenonderzoek plaats.
Beantwoord op 12 mei 2022
Je krijgt een groot screenings onderzoek
Dat is ook noodzakelijk om in een casino te werken
Beantwoord op 17 feb. 2020
Hoe zie jij de toekomst van Holland Casino?
Gevraagd op 5 mrt. 2018
Ik zie de toekomst van Holland Casino goed in. De werkgever zal niet snel ten onder gaan.
Beantwoord op 10 jan. 2023
Geen toekomst, is tijdelijk leuk
Beantwoord op 24 dec. 2018
Hoe vaak krijg je opslag bij Holland Casino?
Gevraagd op 8 nov. 2022
Jaarlijks
Beantwoord op 10 jan. 2023
Vaak
Beantwoord op 8 nov. 2022
Wat is de gemiddelde leeftijd van de medewerkers op de vloer? (food & beverage / hosts)
Gevraagd op 22 feb. 2022
30
Ideale baan voor studenten maar ook voor parttime medewerkers.
Beantwoord op 28 sep. 2022
de gemiddelde leeftijd bij F&B is 30 jaar .............................................. .................................................. ............................................. ........................ .......................... ................. . . . . . .................