Hago

Werken bij Hago: bedrijfsoverzicht en reviews

Hago
Hago
3,5
137 reviews
Beoordelingen van Hago
3,5
Gemiddelde beoordeling van 137 reviews op Indeed
3,4Werk-privébalans
3,2Salaris en arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,4Bedrijfscultuur
Hoofdkantoor
Dinslaken, GM
Medewerkers
Meer dan 10.000
Omzet
5 tot 25 miljoen (USD)
Branche
Consulting and Business Services

Populaire functies bij Hago

 Gemiddeld salarisSalarisschaal
8 salarissen doorgegeven
€ 12,64
per uur
€ 6,30-€ 19,00
7 salarissen doorgegeven
€ 11,14
per uur
€ 5,55-€ 16,75
3 salarissen doorgegeven
€ 12,18
per uur
€ 6,05-€ 18,30
2 salarissen doorgegeven
€ 12,39
per uur
€ 6,15-€ 18,60
4 salarissen doorgegeven
€ 11,05
per uur
€ 5,50-€ 16,60
Tevredenheid over salaris
58%
van de medewerkers is tevreden over hun salaris
Gebaseerd op 196 reviews

Reviews over Hago

Algemene reviews over Hago

4,0
Commercieel Manager (m/v) | Amsterdam | 14 jan. 2013
Creatief verkopen en de vrijheid vele verschillende facetten in de verkoop te gebruiken om de order te scoren.
De schoonmaakbranche ervaar ik als heel boeiend. Als Commercieel Manager heb ik de vrijheid om op gepast wijze de potentiele klanten te banaderen met het verkrijgen van een afspraak als doel. Een succesvol salestraject draait grotendeels om de goede relatie met het prospect. Het bezoeken van netwerkbijeenkomsten, organiseren van salesacties en aandacht voor de persoonlijke aspecten van je gesprekspartner dragen er aan bij dat opdrachten mij worden gegund zonder dat er alleen naar de offerte en naar het bedrag onderaan de streep wordt gekeken.
Pluspuntende vrijheid zelf te bepalen hoe mijn doelstellingen worden behaald.
Minpuntenhet komt nog te vaak voor, dat de laagste prijs als belangrijkste gunningsciteria wordt gehanteerd bij aanbestedingen.
1,0
Schoonmaker (m/v) | Haarlem | 5 aug. 2019
Niet gaan werken!
Doen en beloven alles om je binnen te halen en laten je volledig aan je lot over. Leiding heeft geen ervaring en geen idee waar ze mee bezig zijn. Leiding zie je alleen als het hun uitkomt. Nemen geen tijd voor het personeel voor vragen, problemen of klachten. Te weinig tijd voor het werk. Winst gaat boven kwaliteit. Verder klopt het salaris nooit, je moet altijd achter je geld aan, krijgt een grote mond als je opkomt voor dat waar je recht op hebt en voor gewerkt hebt. Laten je wanneer het hun uitkomt gewoon te veel en te lang werken, hebben geen respect voor je prive leven en omstandigheden. Bij problemen laten ze je keihard vallen en zullen altijd voor hun eigen hachie kiezen.
Pluspuntenje directe collega's / lotgenoten
Minpuntenalles van begin tot eind / vooral leidinggevende die echt geen idee hebben waar ze mee bezig zijn
4,0
Assistent Controller (m/v) | Eindhoven | 8 aug. 2018
Prettige en informele werksfeer
Nederland is een mooi land. Een land dat het verdient om goed schoon gehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. Daar zetten elke dag duizenden Hago-medewerkers zich graag voor in. Zo zijn we uitgegroeid tot het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat voor iedereen klaarstaat, op elke plaats en op elk moment. Hago maakt onderdeel uit van familiebedrijf Vebego, dat in vier landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten.
1,0
Schoonmaker (m/v) | Zaandam | 9 aug. 2019
Zaande medische centrum
Ze doen er alles voor om je binnen te halen en zodra ze je niet meer nodig hebben verzinnen ze van alles en nog wat om je weg te sturen. leidinggevende zijn heel onprofessioneel, slecht opgeleid, geen manieren en heel erg brutaal met name (Imran). Als je een leidinggevende nodig hebt zijn ze nergens te vinden, 24/7 bezig met hun telefoon, je krijgt geen pauze terwijl je recht hebt. Zodra je voor je zelf of collegas opkomt krijg je een groote mond van de leidinggevende. Je word heel slecht behandeld, je uren worden niet goed uitbetaald en Ze zijn niet eerlijk over het werk wat je doet. Ze hebben geen respect voor andere collegas, Zeker geen aanrader!!
3,0
Productiemedewerker (m/v) | Tilburg | 11 feb. 2013
Het is een leuke job, maar er gaan veel kantoren sluiten, jammer genoeg en ik kom binnen kort zonder werk te zitten
Ik begin om 07:00 met het stofzuigen van het restaurant van het kantoorcomplex, daarna tafels +stoelen opruimen , dat alles neemt ongeveer een uur tijd. Vervolgens papierbaken leeg maken, bureaus en vensterbanken stoofvrij maken en de vloer stofzuigen . De koffie hoek, rookhok , toiletten en vergaderingen ruimtes bijhouden horen er ook bij. Ik heb tijdens deze werkzaamheden, cursus gevolgd om te leren omgaan met de klanten (kantoorpersoneel) . De leukste van dit baan? Werken met mensen en tussen mensen
1,0
Schoonmaker (m/v) | Utrecht (provincie) | 23 apr. 2019
slecht bedrijf
slechte bedrijf in 2 jaar tijd 3 leidinggevende. Veel beloftes maar niet nakomen. Beloven goude bergen. Leidinggevende roddelen achter rug om Bedreigen als je achter je recht aan gaat. Krijg nog steeds geld vanaf 2017 salaris moet je ook elke maand achteraan door fouten slechte communicatie en onervaren leidinggevende in schoonmaak door hbo's aan te nemen die net afgestudeerd zijn en geen schoonmaak doekie kunnen vasthouden. man man Werkte naast Hago al 7 jaar bij ander bedrijf nooit problemen tot ik hier kwam heb er spijt van!!
Pluspuntengeen
Minpuntenachter je loon aan slechte comminicatie slecht bedrijf
4,0
Schoonmaker (m/v) | Heerlen | 12 feb. 2016
zelfstandig
Als ik de ochtenden moet werken begin ik om half 7.Spreek met collega"s door wat er moet gebeuren en begin dan aan mijn werk.Ik heb geleerd om alleen te werken.met collega's is er weinig contact maar als je die even nodig mocht hebben zijn ze er wel.Er is weinig tot geen contact met de directie alles verloopt met een leidinggevende die je kan bellen.Het is geen moeilijke baan maar voor mij geld dat ik geen ervaring heb om met schrob machines te werken.het leuke van dit werk is dat als er mensen komen ze af en toe laten merken dat ze dankbaar zijn dat het netjes is
Pluspuntengratis koffie
Minpuntengeen
1,0
Schoonmaker (m/v) | Haarlem | 29 okt. 2019
Wat een zooitje!
Wat een zooitje. Veels te hoge werkdruk. Leiding weet niet wat ze doen. Zijn erg met hun eigen bezig hoe goed ze hun eigen vinden maar weten niks. Op de pand waar ik werk veel zieke en veel die moeten integeren met kapote armen en wat nog niet meer. Laten jou kapot werken en laten je vallen als baksteen. Nee nooit daar gaan werken. Vakkevullen bij de appie is beter dan dit. Alle berichten hier zijn echt waar. Je kan daar wel snel zonder ervaring en controle gaan werken. Hebben altijd mensen te kort daarom ook zo hoge werkdruk. Ze nemen echt iedereen aan
PluspuntenNiks
MinpuntenHoge werkdruk en domme leiding
1,0
Schoonmaker (m/v) | Groningen | 5 dec. 2013
geen Hago meer voor mij
Mijn dag begon vaak met een praatje en een kop koffie met collega,s en vaak leerlingen die wat leuks vertelden. Ik heb geleerd om jezelf open te stellen voor alle uitdagingen en alles wat nieuw is om dit uit te proberen. Het moeilijkste van deze baan was om in een korte tijd alles opgeruimd en schoon te krijgen, daarom was er ook over de hele week allerlei extra,s ingepland zodat aan het einde van de week het balletje rond was. Ik heb het met veel plezier gedaan, maar niet door Hago, maar door de collega,s van dr Nassau college, zij gaven mij waardering in het werk.
Pluspuntenn.v.t.
Minpuntenn.v.t.
4,0
Praktijkcoach | Rotterdam | 13 okt. 2012
Stimulerend in zelfontwikkeling. dagelijkse coaching en teamwerk
Elke dag is een verassing. Je leert prioriteiten te stellen en de belangen van de medewerkers altijd op de eerste plaats te zetten. Veel ruimte voor zelfreflectie en 165 gr Feedback van collega s. Directie is sociaal en direct betrokken bij de uitvoering. Het moeilijkste van mijn baan is het uithoudingsvermogen om het concept dagelijks weer opnieuw tussen de oren te brengen van de medewerkers. Het leukste is wel dat na een periode van coaching de medewerkers centraal staan en zeer trots zijn op hun werk.

Vragen en antwoorden over Hago

Wat is het meest stressvolle van werken bij Hago?
Gevraagd op 27 jun. 2018
Het strikte tijdschema.
Beantwoord op 16 nov. 2019
Lakse communicatie naar personeel, hoge werkdruk,voorwerksters roddelen teveel, grote was zakken moeten meeslepen om thuis te wassen, geen respect of waardering, hard werken weinig verdienen.Uitzendkrachten met diploma verdienen niks meer
Beantwoord op 16 mrt. 2019
Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij Hago?
Gevraagd op 27 jun. 2018
Drie uur per dag ongeveer.
Beantwoord op 23 nov. 2022
3 uurtjes per dag
Beantwoord op 22 jul. 2020
Wat verdiend een industrueel schoonmaker per uur?
Gevraagd op 25 mei 2018
Dom werk wordt gewoon slecht betaald. Markt-conform heet dat dan.
Beantwoord op 16 feb. 2020
10 euro bruto.Iets minder dan een advocaat.
Beantwoord op 16 nov. 2019
Waarom zou je bij Hago willen werken?
Gevraagd op 17 dec. 2019
Puur voor sommige leuke klanten.
Beantwoord op 3 dec. 2022
Omdat ik een fijne bedrijfsleidster had en fijne collega's
Beantwoord op 8 okt. 2020
Welke tips of advies zou je geven aan iemand die solliciteert bij Hago?
Gevraagd op 5 apr. 2018
Ren weg. Dit bedrijf geeft niks om zijn werknemers.
Beantwoord op 18 aug. 2022
Vraag of je mag zien wat je gaat schoonmaken.
Beantwoord op 15 feb. 2019