Werken bij DekaMarkt: bedrijfsoverzicht en reviews

DekaMarkt
DekaMarkt
3,4
213 reviews
Beoordelingen van DekaMarkt
3,4
Gemiddelde beoordeling van 213 reviews op Indeed
3,5Werk-privébalans
3,3Salaris en arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur
Hoofdkantoor
1951 NH Velsen-Noord, Olieweg 6.
Medewerkers
5001 tot 10.000 (USD)
Omzet
1 tot 5 miljard (USD)
Branche
Retail

Populaire functies bij DekaMarkt

 Gemiddeld salarisSalarisschaal
733 salarissen doorgegeven
€ 2.234
per maand
€ 1.100-€ 3.400
467 salarissen doorgegeven
€ 1.957
per maand
€ 900-€ 3.000
186 salarissen doorgegeven
€ 4.150
per maand
€ 900-€ 8.600
75 salarissen doorgegeven
€ 2.505
per maand
€ 1.200-€ 3.800
114 salarissen doorgegeven
€ 15,73
per uur
€ 7,85-€ 23,60
Tevredenheid over salaris
58%
van de medewerkers is tevreden over hun salaris
Gebaseerd op 455 reviews

Reviews over DekaMarkt

Algemene reviews over DekaMarkt

4,0
Magazijnmedewerker (m/v) | Haarlem | 16 sep. 2016
Gezellige mensen maar een beetje chaotische leiding.
kwam binnen om 5 uur kleed me om en ging naar het magazijn waar een stuk of 5 karren klaarstonden die ik dan in het schap moesten doen, vervolgens kreeg ik een pieper voor de slijterij en als ik klaar was met vullen moest ik alles spiegelen als dat klaar was moest ik de rest controleren als dat allemaal voor elkaar was moest er worden geveegd, moppen en de klanten naar buiten laten maar niet naar binnen. Vervolgs ging de leidinggevende de winkel nog controleren en vervolgens klokte we uit en gingen we weg als het alarm er op zat. Deze baan heeft mij geleerd hoe belangrijk klant medewerker communicatie is en ook dat medewerker medewerker communicatie een hoop werk kan besparen. De directie heb ik meerde malen zien veranderen uiteindelijk werkte niemand meer die er 2 jaar daarvoor werkte. Mijn collega's waren allemaal mensen van mijn leeftijd met gedeelde interesse. Werken met sommige mensen die je niet mag maar toch elke week moet zien is vervelend maar niet onmogelijk. Flexibele tijden hielp en er was bijna altijd wel wat te doen.
Pluspuntenlunches werden vergoed als je meer dan 5 uur werkte
MinpuntenLeiding heeft geen duidelijk overzicht
5,0
Cashier | Haarlem | 4 nov. 2014
my work experience for Dekamarkt
starting the day at 7 pm to make sure are the tills are checked and ready for a new day. In the mean time answering the phone and let the co workers into the shop. Making the sure at opening time 8pm every one was ready for the day ahead and knew what was expected of them that day. Management is their to lead the group of workers to an end result, when you work with them and can all go for the same end result the work is easier, management is also their to give answers to questions and solve disputes. I started out as a week end help and developed to head cashier. The company provided courses and schooling. Running a shop means team work, no one can do it all by him/her self. Working in a store means working with people from 17 till 65, that was for me no problem and actually a lot of fun. Every age has its pros and cons. The hardest part was to keep the staff levels at the right strength, one of tasks was to call people at the last moment to replace people who called in sick. Best part of the job is when the costumers are happy and the staff is happy and the mean office is happy with the numbers at the end of the week.
Pluspuntencompagny outings
Minpuntenlong hours
4,0
Supermarktmedewerker (m/v) | Zaandam | 29 apr. 2015
Vakkenvullen, vrachtwagens uitladen en de winkel na sluitingstijd schoonmaken.
We moesten de producten die met de vrachtwagen geleverd waren in de schappen van de supermarkt zetten, aan het einde van de dag alle producten naar voren halen zodat het er weer mooi uitzag en na sluitingstijd de winkel schoonmaken. Heel af en toe moesten we helpen de vrachtwagen uit te laden. Vakkenvullen was mijn eerste echte baantje, dus ik heb er veel opgestoken. Ik leerde op tijd te zijn, door te werken, te doen wat mij gezegd werd en klantvriendelijk te zijn. Dit zijn natuurlijk geen bijzondere vaardigheden, maar het schept wel verantwoordelijkheidsgevoel bij een jongen van vijftien (toentertijd) De collega's waren top, elk weekend gingen we na sluitingstijd met ze allen gezellig een biertje drinken, en zo nu en dan samen wat leuks doen. Het moeilijkste van de baan toen vond ik het omgaan met kritiek, en het alsmaar horen ''Het moet sneller, het moet sneller''. Hoe snel ik ook werkte, het was nooit snel genoeg. Het leukste van de baan waren de collega's.
PluspuntenGratis lunch, leuke collega's
MinpuntenEen minder leuke leidinggevende
5,0
Kassamedewerker (m/v) | Koog aan de Zaan | 14 mrt. 2017
Top collega's en een goed bedrijf, .
We hebben een leuk team, ga elke dag vrolijk naar mn werk. Ga graag met mensen om, en geniet elke dag,. Kan me zelf zijn, en hebben altijd lol samen. We delen lief en leed . Hebben af en toe een uitje,en gezellheid, kan het goed vinden, met de directie en m,n collega's. Ik draag mede verantwoordelijkheid voor de kassa, en op de werkvloer. De rest en ik houden alles schoon en netjes. Het lastige soms is, dat er altijd wel eens een rare klant tussen zit, maar dat los ik meestal zelf op, en als dat niet lukt vraag of krijg ik altijd hulp. Ik begin s'morgens om 0.900 tot 18.00 en dat 4 dagen in de week. Heb heel veel geleerd in die 18 jaar, door te leren en om niet op te geven om door te zetten en zeker je hart te volgen en dat heeft me zo gemaakt hoe ik nu ben,met dank aan m'n collega's, hoe ik met situaties moet omgaan. En dat we allemaal even trots op elkaar zijn. Maar heb zo m'n dromen, maar die heeft iedereen wel. Ik heb geen spijt en ben blij dat ik een onderdeel ben van de Dekamarkt.
PluspuntenLeuke collega's
MinpuntenGeen
4,0
Allround Medewerker (m/v) | Schagen | 3 okt. 2020
Fantastische mensen, vreselijke upper management
Ik heb te Schagen gewerkt voor DekaMarkt voordat het filiaal gesloten was. Hier heb ik de absolute beste manager in mijn hele carriére gehad. Flexibel, aanwezig voor de medewerkers, super stressbestendig en rechtvaardig. Datgeen dat jij extra doet krijg je dik en dubbel terug, met extra uren of met vrij vragen. Toen ik eenmaal stilstond bij de extreme werkdruk die door onze manager ervaren werd, en de manier waar hij ermee om ging, kan ik zeggen dat ik alleen maar respect voor deze man heb. De prestatiedruk is wel aanwezig (bij dit filiaal specifiek, hetkan drastisch verschillen) maar niet op een ongezond niveau. Dit ligt jammergenoeg compleet aan bij welk filiaal je werk, maar het is de best verdienende supermarkt voor jongeren in Nederland. Mijn tip: doe wat extra's en pijns er niet over! Dit onthouden ze en krijg je later terug te zien.
MinpuntenSlechte upper management
4,0
Supermarktmedewerker (m/v) | Haarlem | 13 dec. 2015
was wel gezellig bij dekamarkt niet al te veel problemen
Ik deed niet altijd hetzelfde wat me niet uitmaakt als dat moet. ik mocht meestal zelf zeggen welke schap ik het beste deed, en dan mocht ik die oook doen in een snelle uurtje en dan de volgende kar en zo snel gaat dat. ik heb veel geleerd bij de Dekamarkt namelijk zelfstandig je werk goed kunnen verrichten. veel praat sessies ik ook wel leuk om de sfeer beter te houden, waren gezellige collega's. Ik heb niet al teveel moeilijke dingen gehad bij mn baantje weet er ook niet echt wat te noemen wat slecht ging, nou ja soms deed er iemand wat te lang over het leeghalen van een kar. maar vverder was het een leuke baan en ik ging weg omdat ik het moeilijk kreeg met school veel leerstoffen PTA'S en examentoetsen en ik moest me tijd er voor nemen.
PluspuntenAls we gingne sluiten mochten we iets halen voordat we naar buiten gingen
MinpuntenSoms werd het me telaat
3,0
Kassamedewerker (m/v) | Enkhuizen | 13 dec. 2017
mijn gehele ervaring
Als ik een hele dag moest werken, had je gewoon 3 keer een pauze. De hoofdcassiere bepaalde je pauzetijden (niet de lengte). Ik heb geleerd dat ik niet mijn hele leven achter de kassa wou zitten. terug tellen en snelle handelingen met de klant. Eigenlijk konden al de collega's wel opschieten met onze bedrijfsleider alleen de laatste 4 maanden dat ik daar werkte kregen wij een andere bedrijfsleider n daar kon ik het niet zo goed mee vinden. We werken met z'n alle op niet dezelfde dagen dus de ene keer werkte ik met volwassenen en de andere keer met de jongere Op zich vond ik de baan niet moeilijk maar had het wel moeilijk met de uren die er gewerkt werden. Het leukste van deze baan was dat je een beetje zelf kon bepalen wat je deed. Als er dan weinig klanten waren kon je gewoon de winkel in.
Pluspuntenoverdag werken
Minpuntenkreeg op het laatste gedeelde echt heel weinig uren
5,0
Winkelmedewerker (m/v) | Apeldoorn | 16 okt. 2017
Gezellige werkomgeving waar ze je kansen aanbieden.
Bij DekaMarkt hebben ze mij vanaf het begin opgeleid tot iemand waarvan ze dachten dat er meer uit kon groeien. Een typische dag bij DekaMarkt is iets nieuws leren, klanten helpen en de winkel verbeteren. Ik heb leren bestellen, klantvriendelijk leren zijn, inventarisatie mogen bijhouden en schoonmaken. Management staat zelf vaak op de vloer als er hulp nodig is en ondersteunen je mocht er iets gebeuren. Het moeilijkste bij deze baan is voor mij vooral emotioneel. Ik ben enorm emotioneel betrokken geraakt bij mijn baan en werd snel emotioneel bij bijvoorbeeld een stressmoment. Het leukste aan de baan is dat ze je altijd de mogelijkheid geven om te groeien.
PluspuntenLeuke collega's, goeie werksfeer, duidelijke huisregels
MinpuntenMaximaal 23 maanden kunnen werken zonder vast contract
4,0
Vulploegmedewerker (m/v) | Alkmaar | 17 mrt. 2015
Het is leuk, maar het houdt nooit op.
ik heb geleerd wat er allemaal precies gebeurd in een supermarkt. Normaal gesproken ben je zelf klant heb je eigenlijk geen idee wat er gebeurd achter de schermen, maar nu er ik heb gewerkt heb ik wel respect voor het gehele proces van voorraden aanvullen. Het moeilijkste van het werk is dat het werk nooit stopt, oftewel je bent altijd bezig. Als je klaar bent werken, dan weet je dat morgen de schappen toch weer leeg zijn en jij ze weer opnieuw bij kunt vullen. Het leukste van de baan zijn de collega's, iedereen zit in hetzelfde schuitje dus je kunt steun bij elkaar zoeken en genoeg plezier maken.
Pluspuntenflexibele werktijden
Minpuntenhet is lastig om een goede gezond maaltijd voor jezelf te bereiden, daarom eet je meestal een tosti of een hapje uit de magnetron, maar groente zul je niet kunnen koken.
1,0
hulptroep broodafdeling | Apeldoorn | 2 okt. 2019
slechte werkplek
Ik heb 1 jaar lang bij de dekamarkt gewerkt en ik heb uiteindelijk ontslag genomen. Mijn leidinggevende kwam de afspraken die we samen maakten niet na en ik moest dan vervolgens de problemen die door mijn leidinggevende waren veroorzaakt zelf oplossen. Ook was het zo dat alle mensen die een vast contract hadden en vrienden waren met de leidinggevende helemaal niks uitvoerden op de werkvloer. Terwijl alle hulptroepen werden uitgesloofd in de weekenden. Het kwam dan ook regelmatig voor dat je de vrijdag, zaterdag en zondag de hele dag moest werken. Zelfs als je aangeeft dat je dagen niet kan wordt je gewoon ingepland en moet je zelf vervanging zoeken als je niet kan
PluspuntenJe kunt in de avonden zelf werken en wordt niet de hele tijd gecontroleerd.
Minpuntenje wordt slecht behandeld

Vragen en antwoorden over DekaMarkt

Wat is het thuiswerkbeleid bij DekaMarkt?
Gevraagd op 10 nov. 2022
Niet van toepassing
Beantwoord op 12 mei 2023
Eigenlijk 2 dagen thuis en 3 kantoor maar daar doen sommige managers moeilijk over.
Beantwoord op 13 apr. 2023
Welke tips of advies zou je geven aan iemand die solliciteert bij DekaMarkt?
Gevraagd op 14 jan. 2018
Zorg dat je meer opties voor een baan hebt,dat praat wat makkelijker.
Beantwoord op 15 jul. 2022
Wees je zelf
Beantwoord op 7 mrt. 2022
Hoe vaak krijg je opslag bij DekaMarkt?
Gevraagd op 15 nov. 2022
Niet vaak
Beantwoord op 18 mei 2023
1x per jaar 2%
Beantwoord op 14 apr. 2023
Hoe ziet een typische dag er voor je uit bij het bedrijf?
Gevraagd op 13 dec. 2022
Vreselijk
Beantwoord op 26 mrt. 2023
Goed
Beantwoord op 22 feb. 2023
Hoe geeft het management feedback bij DekaMarkt?
Gevraagd op 30 jan. 2022
Slecht
Beantwoord op 13 apr. 2023
Weinig tot niet
Beantwoord op 8 apr. 2023