Center Parcs Europe

Werken bij Center Parcs Europe: bedrijfsoverzicht en reviews

Center Parcs Europe
Center Parcs Europe
3,5
130 reviews
Beoordelingen van Center Parcs Europe
3,5
Gemiddelde beoordeling van 130 reviews op Indeed
3,4Werk-privébalans
3,0Salaris en arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,4Bedrijfscultuur
Medewerkers
Onbekend
Omzet
Onbekend

Populaire functies bij Center Parcs Europe

 Gemiddeld salarisSalarisschaal
237 salarissen doorgegeven
€ 11,57
per uur
€ 5,75-€ 17,40
1 salaris doorgegeven
€ 11,15
per uur
€ 5,55-€ 16,75
1 salaris doorgegeven
€ 433
per week
€ 200-€ 700
83 salarissen doorgegeven
€ 11,22
per uur
€ 5,60-€ 16,85
5 salarissen doorgegeven
€ 2.640
per maand
€ 1.300-€ 4.000
Tevredenheid over salaris
40%
van de medewerkers is tevreden over hun salaris
Gebaseerd op 259 reviews

Reviews over Center Parcs Europe

Populaire functiesKamermeisje (m/v)Agent d'Entretien (H/F)Schoonmaker (m/v)Serveur (H/F)Horecamedewerker (m/v)Employé de Ménage (H/F)Réceptionniste (H/F)Employé de Restauration (H/F)Serveur de Bar (H/F)Commis de Cuisine (H/F)Employé Libre Service (H/F)Floormanager (m/v)Gérant (H/F)Kelner (m/v)Kok (m/v)Stagiair (m/v)Surveillant de Baignade (H/F)Technicien de Surface (H/F)Animateur (H/F)Beveiliger (m/v)Medewerker Bediening (m/v)Medewerker Housekeeping (m/v)Receptionist (m/v)Verkoopmedewerk(st)er (m/v)Agent (H/F)Agent de Maîtrise (H/F)Boulanger (H/F)Caissier (H/F)Chef d'équipe (H/F)Cuisinier (H/F)EntertainerGouvernant (H/F)Hôte (H/F)Kassamedewerker (m/v)Maître Nageur Sauveteur (H/F)Nettoyeur (H/F)Specialist (m/v)Technisch Medewerker (m/v)Vendeur (H/F)Verkoper (m/v)Account Executive (m/v)Administrateur (H/F)Agence d entretienAgent D'accueil (H/F)Agent Logistique (H/F)Allround Medewerker (m/v)Analyste (H/F)Animateur Sportif (H/F)Assistant Manager (H/F)Assistant Ressources Humaines (H/F)Assistenz (m/w/d)Aushilfe (m/w/d)BNSSABadjuffrouwBediendeBegeleider (m/v)Boulangerie / broodafdelingCashier/SalesCentraliste Béton (H/F)Chargé d'accueil (H/F)Chargé de Contentieux (H/F)Chargé de Mission (H/F)Chargé de Web Marketing (H/F)Chef de Parc (H/F)Chef de Projet (H/F)Conseiller de Vente (H/F)Directiesecretaresse (m/v)EmployéEmployé de Maison (H/F)Employé de maintenanceEntretienEsthéticien (H/F)Executive Assistant (m/v)Garderobe medewerkerGestionnaire (H/F)Gestionnaire Administratif (H/F)Gestionnaire Paie (H/F)Guest ServiceGuest Service AgentGuest service HRMIntérimLaveur de Vitres (H/F)Life guardLifeguardLogistiek Medewerker (m/v)Magazijnmedewerker (m/v)Management MedewerkerMedewerker Invoice en PaymentMedewerker Klantenservice (m/v)Medewerker Technische Dienst (m/v)Medewerker Teelt (m/v)Medewerker wisselschoonmaakMedewerkster Sport & AnimatieMitarbeiter (m/w/d)NettoyeuseOperations Manager (m/v)Ouvrier d'entretien des Espaces Verts (H/F)Plant en dier verzorgerPlongeusePolitieagent (m/v)RESPONSABLE RESIDENCE DE TOURISMERedderReinigungskraft (m/w/d)Responsable Développement (H/F)Responsable Grands Comptes (H/F)Responsable Service Clients (H/F)Responsable de Magasin (H/F)Responsable de Site (H/F)RestaurantRetail ManagerRettungsschwimmer (m/w/d)Sales Manager (m/v)Schoonheidsspecialiste (m/v)SchoonmaakwisselSecretaresse (m/v)Secrétaire (H/F)Secrétaire-réceptionniste (H/F)Service Medewerker (m/v)Servicemitarbeiter (m/w/d)Shift ManagerSoftware ArchitectSpezialist (m/w/d)Stage Front Office (m/v)Stage Management Assistent (m/v)Stagiaire (H/F)StajyerTeam SupervisorTeamleider (m/v)Technicien de Maintenance (H/F)Toezichthouder (m/v)Vakantiekracht (m/v)Verkäufer (m/w/d)Vlinderall-round medewerkerboekingsbeheerdercleannlngemployé économathouse keerpinghouskeepingmedewerker amusementcentermedewerker poolmedewerkster supermarktwisselschoonmaakÉducateur (H/F)

Algemene reviews over Center Parcs Europe

2,0
Schoonmaker (m/v) | Heijen | 5 sep. 2020
Alsjeblieft doe het niet.
Je word heel makkelijk aangenomen in de schoonmaak bij centerparcs. Echter word je ook makkelijker weer losgelaten. Jongeren worden letterlijk weg gepest door de oudere werknemers. "Ze kunnen het toch niet aan" "aah die zijn alleen maar tijd aan het invullen." "Wat doet dat mens nou weer hier? Die is veel te hoog opgeleid voor deze functie. Die is toch weer zo weg." En ik heb zelfs gesprekken opgevangen dat er letterlijk tegen werknemers gezegd werd dat ze het toch allemaal niet kunnen. Als je naar je afdeling terug gaat om bijvoorbeeld meer schoonmaak doeken te halen word je voor gek verklaard. Het kan niet dat je te kort hebt meegekregen, dat ligt aan jou. Ook de vrouwen in de pauzes schreeuwen alles bij elkaar en lopen groot en deels alleen maar gemene dingen over andere collegas te roepen of de "wiens kind is het beste" competities te houden. Als je daar niet aan mee doet of te jong bent om nog uberhaupt kinderen te hebben word je afgezonderd. Kijk ook uit met wat je draagt. Ik heb meerdere mensen een "temp" hulper een slettebak horen noemen omdat ze een "korte broek" droeg. En om nog even alles nog erger te maken, het is heel normaal als je 6+ huizen moet doen in een veel te korte tijd. Ze zeggen wel dat je alle tijd van de wereld krijgt, maar na 1 dag uitleg moet je het zelf uitzoeken en alles maar gewoon doen. Als dat niet lukt, ligt het aan jou. Ze doen alsof je altijd mag bellen of hulp mag vragen, maar als je het ook echt doet word je voor gek verklaart.
PluspuntenGratis drinken in de pauze.
MinpuntenTe veel om op te noemen.
4,0
Plant en dier verzorger | Heijen | 3 feb. 2014
afwisselende groene werkomgeving
een normale werkdag ziet er alsvolgt uit: 9.00u Voer klaarmaken voor de 1e voerronde in de Jungle Dome. 9.20u de gasten die zijn blijven slapen in de Jungle Dome verzamelen om de voederronde mee te doen. 9.30u voederronde door de Jungle Dome. 10.00u voederschalen voor de 2e voerderronde schoonmaken. 10.15u 2e (grote) voederronde klaar maken. 11.00u Jungle Dome openen en de mensen die mee willen met de voederronde verzamelen en de ronde beginnen. 12.00u tot 12.30u pauze, voor de pauze even de konderboerderij controleren 12.30u de kookaburra's voeren en het hok verschonen (iedere week) 12.45u flamingo hok verschonen 13.30u de Jungle Dome schoon houden, zorgen dat alles goed loopt, er geen ruzies ontstaan tussen kinderfeestjes, mensen te woord staan met vragen over de dieren/beplanting, de speeltoestellen controleren op mankementen en raporteren. 15.00u de kinderboerderij voederen en de dieren gelijk checken. 16.00u de Jungle Dome opruimen en afsluiten tot 17.00u 17.00u de kinderboerderij afsluiten Tussen al deze werkzaamheden door is het belangrijk dat er in de Jungle Dome goed opgelet wordt of alles nog goed gaat en er geen gekke dingen gebeuren og gebeurt zijn.
PluspuntenIedere dag sta ik tussen de planten en de dieren, met vrolijke werksfeer en 2x per jaar een gezellig personeelsfeest
Minpuntenin de weekenden sta ik alleen, ook zonder leiding gevende, dit kan als min punt gezien worden, maar het geeft wel veel verantwoordelijkheid!
3,0
Technisch Medewerker (m/v) | Zeewolde | 14 jul. 2017
Werken waar de tijd heeft stilgestaan
Het begon hoopvol. Een volledig team, duidelijke manier van werken. Na enige tijd werden de beloofde afspraken toch wat meer naar achteren geschoven. Vaker storingsdienst dan afgesproken bijvoorbeeld. Er word vrijwel niks aan preventief onderhoud gedaan met alle gevolgen vandien. Lekkende daken, lekkende chloorpompen, beschimmelde koelkasten, oude leidingen die lek gaan onder de bungalow en ga zo maar door. Spullen om iets te repareren zijn er of niet of te weinig. Gevolg: vaak nee verkopen tegen de gasten. Jij bent dan het aanspreekpunt terwijl jij er als medewerker maar weinig invloed op hebt dat spullen er voldoende zijn. Onderling speelt men ook nog spelletjes met elkaar. Kennelijk moeilijk om gewoon het gesprek aan te gaan. Gevolg: een niet gemotiveerd team dat wel lijkt uitgeblust. Werkelijk overal loop je achter de feiten aan. Voor mij een reden om te stoppen op center parcs. Met afscheid nog geen flesje wijn of wat dan ook gehad, daar heb je je dan al die tijd voor ingezet. Heel erg jammer!
PluspuntenWerken in prachtige omgeving
MinpuntenTe weinig preventief onderhoud
2,0
Kamermeisje (m/v) | Ouddorp | 28 mei 2019
Gezellig maar zwaar werk
7 jaar gewerkt in de housekeeping bij port zelande, twee dagen in de week op maandag en vrijdag en soms een extra wissel. Met mn collega's erg gezellige tijd gehad,ook in de personeels bus, maar wel een hoog werktempo en aan het eind van de dag was ik versleten(lichamelijk). Voordat je begint moet je al je linnen en handdoek pakketten in je bakfiets laden en als je geluk had had je ook nog een een redelijke fiets waarvan de banden niet lek waren en de remmen niet weigerden.Als je een fout had gemaakt in je vorige huisjes en de floormanager ging hem checken dan mocht je weer terug om het op te lossen, wat dan weer extra stress opleverde omdat je hier veel tijd op verloor.. Als je je eigen huisjes af had moest je ook nog je collega's helpen die hun huisjes niet af kregen. Op zich had ik het er naar mn zin, maar lichamelijk hield ik dit niet lang meer vol en heb ik een andere baan gekregen.
PluspuntenGezelligheid onder de collega's, schoonmaak diploma gehaald.
Minpuntenveel bedden opmaken, zwaar werk, hoog werktempo, je werk was nooit goed genoeg volgens floormanager
4,0
Begeleider (m/v) | Westerhoven | 4 apr. 2016
gezellig samen met collegas intensief bezig zijn
een drukke dag We beginnen om 9 uur en rijden met een groepje dames naar de cottage toe. Jammer de gasten zitten er nog hup naar de volgende ja deze is leeg .We gaan er met tweeen in en gaan aan het werk na een uurtje ong klaar gaan we ieder onze weg en helpen op het einde van de dag weer.In de pauze horen we dat er meer vieze cottage zijn maar de schouders eronder en zorgen dat de gasten erop tijd in kunnen. wat ik geleerd heb bij centerparcs is dat je je goed aan de routing houd dan lukt het meestal om je werk af te krijgen . directie We kunnen makelijk contact maken met onze leidinggevende en met personeelszaken mijn collega s We hebben een gezellige groep dames die wel van dolle houden. moeilijkste punt = Dat je soms meer wil doen maar niet kan in de tijd die voor de schoonmaak staat. leukste= Je hebt veel contact met de gasten en vaak zijn ze heel te vrede.
Pluspuntenverschillende actieviteiten die we met gezin kunnen doen
Minpuntente weinig doekjes voor het schoonmaken
5,0
HRM | Capelle aan den IJssel | 18 nov. 2016
Informele werkomgeving met veel (door)groei mogelijkheden
De informele werkomgeving en de gezellige sfeer met collega's vind ik erg belangrijk op mijn werk. We kunnen plezier hebben op de werkvloer, maar we weten ook wanneer er hard gewerkt moet worden. Deze balans vind ik erg prettig! Center Parcs biedt voldoende mogelijkheden tot persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Dit zie ik veel om me heen en heb ik zelf ook zo ervaren. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Center Parcs en tijdens mijn afstuderen belde ze mij om me een functie aan te bieden. Vervolgens ben ik in anderhalf jaar doorgegroeid van junior naar medior en zo zullen er hopelijk nog vele stappen volgen! Ze zijn erg gericht op interne groei! Ik heb het idee dat je buiten Center Parcs meer kan verdienen qua salaris, maar persoonlijk vind ik dat niet het belangrijkste. De sfeer, de mogelijkheden, de functie, de band met mijn manager en collega's, de flexibiliteit, en ga zo maar door.. maken een heel hoop goed!
PluspuntenInterne mogelijkheden, sfeer
1,0
Kamermeisje (m/v) | Heijen | 26 apr. 2015
geen aanrader
Als de dag gewoon om 10 uur begint, moet je om kwart voor klokken. Want dan moet je nog naar de zone fietsen en je spullen pakken. Dit kwartier krijg je niet betaald. Zo ook op het einde van de dag. Gebruikte spullen opruimen, of evt extra tijd die je nodig hebt krijg je niet betaald. Als de werkdag tot 1500 duurt krijg je ook maar tot dan betaald. Of je nou om 1500 of Door extra werk pas om 15.30 klokt. Zo ook als je je pauze doorwerkt om op tijd klaar te zijn. Die tijd krijg je ook niet betaald. Als je vrij wilt hebben of vrij moet zijn heb je in de meeste gevallen pech. Er mogen er maar 2 per groep vrij zijn. Bij centerparcs ben je gewoon echt een nummer. Floormanager staat niet voor je klaar, komt niet voor je op. Het is dat je niet makkelijk aan ander werk kunt komen, anders was ik al lang weg.
Pluspuntengratis drinken
Minpuntentijd die je extra nodig hebt word niet betaald. hoge werkdruk, geen vrij krijgen als je vrij wilt. en de rest.........
5,0
Kassamedewerker (m/v) | Dalen | 29 aug. 2017
Een leerzame werkomgeving met een gezellige sfeer
Werken bij Centerparcs is erg fijn. Alle collega's zijn spontaan en gezellig, wat het werken al een stuk leuker maakt. Ook de managers etc. zijn vrolijk en veelal begripvol als er bijvoorbeeld iets verkeerd gaat. Op de kidsklub wordt je heel vrij gelaten. De floormanager komt af en toe wel kijken, maar vertrouwt er meestal op dat wij het wel aan kunnen (en dat is ook zo). Werken in de kidsklub is super leuk als je het leuk vindt om kinderen te vermaken. De functie bestaat onder andere uit knutselen, schminken en verkleden. Daarnaast is het erg belangrijk dat je Duits en Engels kunt spreken. Wat betreft het loon ben ik ook erg tevreden. Niet alleen krijg je minimaal het minimumloon, maar ook vakantiegeld, wasgeld, reisged en toeslag voor zon- en feestdagen.
PluspuntenGratis zwemmen & bowlen en 20% korting in de shops
MinpuntenAf en toe gaat er iets mis in de planning
4,0
Horecamedewerker (m/v) | Horst | 23 okt. 2012
gezellige en vernieuwende werkomgeving met allerlei activiteiten
Ik werkte bij een familie retaurant, gasten ontvangen en placeren, bestellingen opnemen, drank en spijzen brengen, kassa handelingen en dagomzet tellen en afstorten. Ik heb geleerd om met allerlei gasten om te gaan en mijn leidinggevende leerden me alles wat ik wilde weten.Ik had geweldige vrolike en hard werkende collega's. het moeilijkst4e van de baan was om gasten als deze niet tevreeden waren over de spijzen die ze besteld hadden toch weer een fijn gevoel te geven maar dat lukte altijd ook met behulp van mijn floormanager natuurlijk. het leukste van het werk van de variatie van de gasten en de wisselde gerechtern, lekker bezig zijn om gasten de avond van hun levren te geven en vooral met de kinderen bezig zijn vond ik super
Pluspuntengratis zwemmen en bowlen
Minpuntenwaren er eigenlijk niet
2,0
houskeeping | Zeewolde | 20 aug. 2015
Doorstroombaan
Het begon hoopgevend en positief, maar de afdeling manager was meer bezig met de eigen doelen behalen, weinig tijd om adequaat en goed schoon te maken in de bungalows. Via een tijd controle een schoonmaak protocol er op na houden geeft veel werkdruk en is voor oudere werknemers niet te hanteren. Te weinig schoonmaak personeel zorgt voor een extra werkdruk en in de kerstvakantie tijdens je schoonmaak en bedden opmaak van 20 minuten ook nog een kerstboom aftuigen is niet haalbaar en lever je half bakken werk. Een baan om te beginnen en te leren, je schoonmaak diploma te halen en daarna te zorgen voor een schoonmaak baan waar je echt met schoonmaken bezig bent en tevreden kan zijn met je geleverde werk.
Pluspuntenkortingen op de parken, personeel onder elkaar
Minpuntenwerkdruk, communicatie, geen tevreden gevoel na je werk
2,0
Serveur de Bar (H/F) | Morton (86) | 12 sep. 2016
Serveur au Domaine du Bois aux Daims
Je suis en CDD à Center Parcs (86) en tant que serveur et barman. Center Parcs peut être une très bonne école pour un salarié novice en restauration, si l'on veut et sait apprendre... seul, sans formateur. Inexpérimenté en arrivant, je me sens désormais capable d'assurer un service ou les boissons d'un bar. Cette conséquence positive est due, ironiquement, à la pression beaucoup trop forte exercée sur les serveurs. Les responsables et personnes "plus haut placées" n'assument pas une mauvaise gestion du personnel (sous-effectif, aucune valorisation de l'employé...) et faute de se remettre en question, font peser beaucoup de responsabilités sur les serveurs. Ainsi, nous ne sommes jamais remerciés (pour travailler bien au-delà des horaires prévues lors des gros services par exemple ou pour assumer une charge de travail énorme en cas d'absentéisme d'un collègue), et toujours blâmés pour les erreurs même les plus insignifiantes. Pourtant, l'équipe avec laquelle je travaille est formée de salariés incroyablement motivés, battants et investis, qui sont prêts à dédier beaucoup de leur énergie au bon fonctionnement de l'entreprise. C'est quasi-exclusivement grâce au travail des serveurs si le client passe un bon moment au restaurant ou au bar et ne voit pas tous les problèmes des "coulisses". Mais les serveurs sont sous-payés (repas peu chers mais payants quand même, pas de majoration des heures de nuit...) et n'ont absolument aucun pouvoir de décision sur leur travail. Cette t
PluspuntenApprentissage rapide des techniques de restauration et de bar, salariés très investis
MinpuntenPression quasi-insupportable, aucune remise en question de la part des responsables, pas d'avantages en nature
3,0
Serveur (H/F) | Morton (86) | 19 dec. 2018
Meh...
Je travail avec Areas qui est prestataire de Center Parc pour la restauration, j'y suis serveuse et comment dire... Si le turn over est présent ce n'est pas pour rien. Heureusement, avec ceux qui arrive à rester plus de 6 mois, il y a un vrai soutiens entre coéquipiers. Le travail là-bas n'est en soit pas très compliqué : préparation de la salle en arrivant, prise de commande, suivi de la table, nettoyage. Non le vrai soucis est la quantité de travail et le manque de récompense derrière des journées de travail monstrueuses (parfois plus de 600 couverts journée dans le restaurant où je suis). Bien entendu quand vient les période creuse il ne faut surtout pas se dire que cela va être plus facile, il faut diminuer les heures donc moins de personnel donc des services aussi dur qu'en été (voir pire). Difficile également de prévoir des sorties entre amis où prendre des rendez-vous pour quoi que ce soit avec des planning qui peuvent bouger à moins de 4 jours sans notre accord. Si je devais donner du positif à travailler là-bas ce serait les côté très formateur du travail et les équipes qui se soutiennent mutuellement dans la difficulté. Le cadre dans lequel on travail est également non négligeable, c'est très agréable d'avoir la nature à côté de soi. Bref au bout d'un un an l-à bas je ne souhaite désormais que partir vers quelque chose de beaucoup plus humain que l'usine qu'est la restauration à Center Parcs.
PluspuntenMoins 20% dans les restaurant, entrée journée gratuite pour 10 personnes à l'année
MinpuntenTrop grosse entreprise, planing qui change tout le temps
1,0
Schoonmaker (m/v) | Delaware | 1 mei 2015
Hier ben je een nummer en geen werknemer! Je word waardeloos behandeld
Je bent hier gewoon een nummertje. Ze kennen je naam niet eens na 2 jaar! Ze behandelen alsof je een hond bent je moet heeeeel hard werken en je krijgt nul waardering voor wat je doet! Het enigste wat je krijgt is commentaar ookal doe je je werk goed! Na 3 jaar zodra je een vast contract moet krijgen gooien ze je er zoiezo uit. Of je kunt 3 maanden in de Ww en dan kun je terug komen. Je moet fietsen met een kar met 20 lakenpakketen en handoekkenpakketen en welkomsdoosjes ed dit is heel zwaar! Je moet de gasten de viezigheid van de wc schrapen. Hondenharen van de bank af scrobben, alles zit er vol schimmel dus je mag met chemische producten werken, als ze die al hebben!! Als je vrij vraagt krijg je het niet, in de vakantie bepalen hun wanneer je vakantie krijgt je heb amper iets in te brengen. Het is gewoon een stom bedrijf waar je behandeld word als een hond. En waar je 0 respect krijgt voor wat je doet. Je word er zo uit geknikkerd zodra je maar 1 slechte terug reactie krijgt van een gast. Salaris is slecht en ongewaardeerd Reisvergoeding krijg je amper Als je slim bent ga je hier nooit werken want je word absoluut niet gerespecteerd!!
PluspuntenGeen!!
MinpuntenAlles!!
5,0
Animateur (H/F) | Chamouille (02) | 9 dec. 2013
travail cadré
animatrice polyvalente les heures de travail étais divers et variés je pouvez commencez des le matin pour être auprès des enfants , mais également en début d'après midi pour incarner un personnage sur scène, et être animateur de soirée par la suite. pendant un an j'étais en contrat de professionnalisation pour obtenir mon diplôme technicien d'accueil tourisme option animation, j'ai donc appris a concevoir un jeux spectacle en maison de retraite , animer une visite guidée . nous étions une équipe de cinq animateurs , et de deux responsable chacun a très bien su faire la part des choses , vie personnel et professionnel. la complicité se ressentez sur scène , et en activités enfants. l'aspect le plus difficile qui c'est présenter étais au moment de monter sur scène face a un public , mais j'ai su m'améliorer a chaque fois ( des répétitions on bien entendu étais faite devant un miroir pour bien articuler et parler doucement ) l'aspect le plus agréable, j'ai toujours voulu travailler auprès des enfants , bien sur tout les enfants ne sont pas toujours des anges , il faut alors captiver leurs attention .
Pluspuntenrencontre inoubliable, cadre superbe
1,0
Technicien de Surface (H/F) | Chamouille (02) | 15 sep. 2016
Je déconseille
Cette expérience à était une horreur. Les personnes avec qui je travaillais ( elles avaient tous aux dessus de la quarantaine ) et se moquées sans retenus de chaque nouvelle recrus qui arrivé chaque jours, surtout aux niveaux d'étudiants comme moi qui travaille pour payer son loyer durant les vacances scolaire ou pour subvenir a d'autre besoins. Elles ne nous autorisez pas a manger le midi et n'accepter pas notre pause de 30 minutes, c'était un enfer, c'est pour cela que je ne recommande en aucun cas un emploie là bas pour une personne de mon âge. La journée commencé a 9h et se terminé a 15h. J'avais 45 minutes de routes pour y allez. Pour ce qui est de la chef qui cordonné l'équipe, elle ne se souciez guère de se que l'on pensez et nous devions continuez à travailler même si il y avait un énorme malaise au niveau de l'équipe. Nous devions avoir des places pour les activités que proposé le parc mais on en à jamais vu la couleur, aller savoir pourquoi même après réclamation. Bref, je ne recommande pas cette emploie et encore moins dans la structure où j'ai travaillé.
PluspuntenAucun
MinpuntenAucun avantage.

Vragen en antwoorden over Center Parcs Europe

Wat veroorzaakt voor jou de meeste stress bij Center Parcs Europe?
Gevraagd op 30 mrt. 2021
De collega's en de sfeer
Beantwoord op 29 mrt. 2022
Dat sommige collega’s de kantjes er af lopen en niet hun best doen.
Beantwoord op 1 sep. 2021
Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij Center Parcs Europe?
Gevraagd op 12 mrt. 2021
7 uur, ligt heel erg aan de drukte
Beantwoord op 12 jun. 2022
6 uur per dag op de maandag en vrijdag
Beantwoord op 28 aug. 2021
Hoe zou jij de doorgroei mogelijkheden beschrijven bij Center Parcs Europe?
Gevraagd op 8 jul. 2020
Zeer slecht
Beantwoord op 30 mrt. 2022
Niet mogelijk. Ze beloven vanalles, maar er gebeurt nooit wat.
Beantwoord op 5 sep. 2020
Wat zijn de normale werktijden bij Center Parcs Europe?
Gevraagd op 19 mei 2020
10.00 tot 14.00
Beantwoord op 5 apr. 2022
10:00 tot 15:00
Beantwoord op 30 mrt. 2021
Hoe wordt iemand aangenomen bij Center Parcs Europe? Wat zijn de stappen?
Gevraagd op 15 mei 2018
Aangenomen bij Center Parcs de Eemhof
Beantwoord op 23 apr. 2022
Solliciteren Sollicitatie gesprek 1maand proefperiode 6maanden contract.. mogelijk verlengd tot onbeperkt tijd
Beantwoord op 14 nov. 2019