Aktiesport

Werken bij Aktiesport: bedrijfsoverzicht en reviews

Aktiesport
Aktiesport
3,9
114 reviews
Beoordelingen van Aktiesport
3,9
Gemiddelde beoordeling van 114 reviews op Indeed
3,7Werk-privébalans
3,5Salaris en arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur
Hoofdkantoor
Oosteinderweg 247 B 1432 AT Aalsmeer
Medewerkers
501 tot 1000
Omzet
Onbekend
Branche
Retail

Populaire functies bij Aktiesport

 Gemiddeld salarisSalarisschaal
1 salaris doorgegeven
€ 1.100
per maand
€ 500-€ 1.700
1 salaris doorgegeven
€ 1.350
per maand
€ 600-€ 2.100
2 salarissen doorgegeven
€ 20,00
per uur
€ 10,00-€ 30,00
1 salaris doorgegeven
€ 10,00
per uur
€ 5,00-€ 15,00
1 salaris doorgegeven
€ 1.000
per maand
€ 500-€ 1.500
Tevredenheid over salaris
23%
van de medewerkers is tevreden over hun salaris
Gebaseerd op 135 reviews

Reviews over Aktiesport

Algemene reviews over Aktiesport

5,0
Assistent Bedrijfsleider (m/v) | Maarssen | 3 mei 2020
Goed en mooi werkbedrijf
Erg mooi werkbedrijf voor mensen die ambiteus zijn en verder door willen groeien, er liggen zat kansen als je ze maar oppakt en wil leren. Regelmatig zijn er trainingen met je winkel en de winkels in de regio erg leerzaam en gezellig. Ook zijn er trainings weken voor ieder op zich in groepsverband ook heel erg leerzaam. In de winkel zijn zijn er met enige regelmaat competities om daar met je hele team een reisje mee te winnnen bijv. wintersport of Turkije of gewoon andere dingen wat je kan winnen met je team. Sfeer is altijd goed er hangt een "ik wil winnen " sfeer niet negatief bedoeld eerder possitief omdat je met elkaar bezig bent om een goede prestatie neer te zetten in omzet, je winkel en de service. Mangement is streng maar ook heel meelevend en sociaal en als je wat wil leren krijg je de mogelijkheid om dat te laten zien, ga je op je bek geen probleem je krijgt wel een vette preek maar ze begeleiden ze daarna wel goed om de fouten niet nog eens te maken. Heb er ruim 9 jaar met heel veel plezier gewerkt met vallen en opstaan ik was erg loyaal naar het bedrijf toe dit vertaalde zich ook in een heel stuk waardering van hun kant. Helaas door het faillissement en door medische problemen kon ik niet verder gaan bij mijn vertrouwde Aktiesport waar ik veel heb geleerd en heel veel leuke collega"s in diverse winkels en in het bedrijf heb leren kennen. Het werk in de winkels is leuk soms wel chaotisch zeker als het druk wordt of is en er toch werkzaamheden in de winkel gedaan mo
3,0
Verkoper (m/v) | Groningen | 12 jun. 2013
verkoopster
Het was op een maandag, vandaag hadden we bankstorting en kwam er vracht, samen met een collega deed ik de bankstorting we moesten al het geld van de hele week tellen en dat werd later die middag opgehaald door brinks, ook moesten we de formulieren en de seal bag die daarbij horen helemaal invullen, mijn collega die op dat moment al langer voor aktiesport werkte legde mij dit zorgvuldig uit, ik vond dat de eerste keer best moeilijk omdat je heel erg nauwkeurig alles in moest vullen met heel veel code's die je dan ook uit je hoofd moest leren. Ook kregen we vracht op dezelfde dag, er moest veel nieuwe collectie de winkel in en dat moest je allemaal prijzen en alarm labels er door maken dit was niet moeilijk om te doen. Het leuke aan werken bij aktiesport vind ik dat je echt heel erg met klanten bezig bent, vanaf het moment dat ze in de winkel komen observeer je de klant en help je de klant te zoeken naar dat gene waar die naar opzoek is, ook de bijverkoop is erg belangrijk zoals gelzolen en sokken die je op het laatst bij de kassa verkoopt ook daar is altijd een leuke aktie bij.
Pluspuntenverkoop
Minpuntenleiding
4,0
Verkoper (m/v) | Haarlem | 12 aug. 2012
Gezellige werkomgeving, fijne collega's, klant is koning.
Het werk is afwisselend van kleding uitpakken prijzen, winkel opnieuw indelen en wanden voorzien van nieuwe stickers, cursussen om de verkoop te verbeteren en meer te leren, natuurlijk een klant zo goed mogelijk helpen en je producten verkopen. Ik heb vooral geleerd hoe je het beste met klanten om gaat. Ook hoe alle administratieve dingen in het bedrijf gaan. Hoe je met het geld om gaat, openen en afsluiten. Ik heb jonge gezellige collega's allemaal even leergierig en actief aan het werk. Het moeilijkste is toch soms het saaie uitpakken prijzen en vouwen van de kleding en producten. Het leukste vind ik klanten adviseren en helpen een tevreden klant is een die terugkomt, en met alle leuke acties bij Aktiesport maakt je veel klanten blij met een meevallertje bij de voetbalschoenen van hun zoon of dochter. Ik vind het leuk als mensen blij de deur uitgaan.
Pluspuntenavondeten vergoed bij koopavonden.
Minpuntenbetalings regeling naar personeel.
3,0
Detailhandel | Dronten | 16 mrt. 2015
Altijd werkzaamheden en een goede sfeer
Begin van de dag beginnen we altijd met een doelstelling wat we de dag willen behalen qua cijfers. En we maken taakverdeling van wie wat gaat doen. Altijd is er wel wat te doen waardoor de tijd natuurlijk ook sneller gaat. Wat ik heb geleerd is het om gaan met mensen. Ik ben nu door mijn loopbaan bij aktiesport veel opener en spontaner geworden. Met mijn collega's kon ik goed mee opschieten. Het is niet zo dat 1 iemand zegt wat er moet gebeuren. Andere collega's zeggen ook wat er kan gebeuren, en zo help je elkaar natuurlijk. Moeilijkste van de baan is om over je cijfers heen te gaan. Maar het lukt ons natuurlijk wel, dit komt omdat we met het hele team scherp staan op alle klanten! Het leukste van de baan is contact met klanten, leuk een praatje maken met de klant en daarnaast natuurlijk verkopen!
PluspuntenEtensgeld bij salaris op
MinpuntenFunctionering gesprekken
3,0
Verkoper (m/v) | Sliedrecht | 2 apr. 2015
Veel te leren binnen aktie sport omdat je snel een grote verantwoordelijkheid hebt.
Ik heb geleerd om de winkel te openen en te sluiten, de weekpost te doen, hoe ik precies moet verkopen en hoe het zit met de bijverkoop, verkooptrainingen gedaan, leren hoe het is om als filiaalmanager te werken, klachten afhandelen, retouren terug laten storten, winkels ombouwen, doelstellingen maken, winkel prijzen, nieuwe aktie in de winkel laten komen, etalage veranderen, vracht aannemen en verwerken en nu ben ik nog genoeg vergeten dus ik heb in die bijna 2 jaar aardig wat geleerd. Aktie Sport is zeker wel een leuk bedrijf om te werken met jonge collega's. Ik vind het het leukste van in de winkel werken het verkopen aan klanten. Helemaal inspelen op de klant en daardoor meer kunnen bij verkopen. Dat is soms ook wel eens lastig.
PluspuntenSoms te halen bonus
MinpuntenMinimumloon
4,0
Filiaalmanager (m/v) | Gorinchem | 3 apr. 2013
Leerzaam en gezellig berdijf
Ik heb een leuke tijd gehad daar. dagelijkse werkzaamheden waren verkopen op nummer 1 vrachtverwerken prijswijzigingen presentatie maken en sollicitatiegesprekken voeren examens afnemen bij collega's. Administratieve werkzaamheden trainingen bijwonen en meetings en ik volgde daar de opleiding verkoopspecialist De leukste werkzaamheden vond ik presenteren en etaleren maar je moet ook je collega's deze taak laten vervullen want we waren 1 team en 1 taak. We deden met zen alle de werkzaamheden want het hoort er allemaal bij of je het nu wel of niet leuk vind.
Pluspuntenticketbonnen en veel doorgroeimogelijkheden.
Minpuntenzondags kreeg je de helft van je uren uitbetaald en de andere helft tijd voor tijd.
4,0
Verkoper (m/v) | Rijswijk | 26 apr. 2013
Leuke collega's leuke omgeving
kwartier voor tijd aanwezig zijn, dan gaan we samen een dag planning maken krijg een ieder te horen wat de taken dat zijn, in de magazijn werken, kleding bij vullen, winkel netjes houden en klant gericht werken kassa. ik leerde de verkoop techniek van bepaalde artikelen, op welke manier je klanten benadert, kassa werk en hoe je handel bij diefstal. we hadden een leuke manager deed evenveel als werkgever. leuke jonge team medewerkers collega's je kon overal hulp bij vragen en hielpen je ook. Het geduld hebben met moeilijke klanten vond ik best lastig en moeilijk. Het leuke ervan het is contact maken met onbekende mensen die ook gezellig kon zijn.
Pluspuntenniet al te groot winkel.
Minpuntenkorte periode om genoeg daar te leren.
5,0
Human Resources Medewerker (m/v) | Aalsmeer | 24 mrt. 2021
Uitdagende en ontwikkelgerichte werkomgeving
Bij Aktiesport word je elke dag weer uitgedaagd om het maximale uit jezelf en uit het team te halen. Naast de individuele werkzaamheden schakel je veel met je teamleden en werk je samen aan projecten. Vanuit het management is er veel oog op je ontwikkeling. Samen met je manager maak je een plan om te groeien in je functie, de rest is afhankelijk van jouw motivatie om je te ontwikkelen. Er wordt goed rekening gehouden met prive omstandigheden. De managers zijn flexibel en denken graag met je mee. Je wordt goed meegenomen in de cultuur van aktiesport. Fun en succes zijn erg belangrijk. De organisatie is ten eerste zeer klantgericht en op de 2e plaats resultaatgericht.
5,0
Medewerker | Tilburg | 29 jun. 2015
echt een goede werkomgeving
7:30 aankomen alles goed zetten wacht op vracht uitpakken alles op z'n plek zetten, labellen, op het goede plek ophangen/zetten en alles klaar bent kan ik klanten helpen, vragen beantwoorden als ik niks te doen hebt ga ik ook zelf magazijn schoonmaken zeg maar ik hou mezelf meestal bezig. Ik heb geleer hoe ik met klanten met omgaan, me Nederlands is ook beter geworden. Tot nu toe vind ik dat hun de beste collega's zijn, het was mijn eerste x dus ja ik hoop wel voor meer leuke collega's. Is niet moeilijk maar ik wil het niet doen kassa, vind het gewoon niks voor mij. De sfeer tussen ons bij werk gewoon goed en gezellig met elkaar.
Pluspuntengoede sfeer tussen collegas
Minpuntenbijna niks want is gewoon heo het hoort te zijn
5,0
Verkoopmedewerk(st)er (m/v) | Beverwijk | 26 jul. 2014
Geen
Het is zoals gewoonlijk een normale werkdag waarbij we bespreken wie wat gaat doen. En als iedereen zijn taak weet kun je aan de slag! Ik leer er wel van want je communiceert met mensen en dat is iets wat heel belangrijk is in je baan. Mijn collega's zijn heel aardig, ik kan het heel goed met ze vinden. Doordat je met je collega's goed kan vinden ga je ook beter werken en krijg je ook plezier in functie waarmee je mee bezig bent. Ik denk dat de Bedrijfsuitjes wel het leukste zijn, want je gaat met je collega's een dagje weg om Bijv.: Een activiteit te doen waarbij je je collega's ook buiten de werk als mensen kunt leren kennen en dat vindt ik wel mooi!
PluspuntenGratis koffie
Minpuntengeen

Vragen en antwoorden over Aktiesport

Hoe zijn de vakantiedagen geregeld bij Aktiesport? Hoeveel vakantiedagen per jaar krijg je?
Gevraagd op 5 feb. 2018
Dat is wel netjes geregeld . In totaal 28 dagen.
Beantwoord op 6 sep. 2019
21 uren opbouwend
Beantwoord op 22 jul. 2019
Gemiddeld, hoeveel uur per dag werk je bij Aktiesport?
Gevraagd op 5 feb. 2018
In ons filiaal werken wij 7,5 uur per dag (met de pauze er af).
Beantwoord op 18 apr. 2018
8 uur 2 dagen in de week.
Beantwoord op 17 apr. 2018
Hoe gaat ziekteverlof in zijn werk bij Aktiesport?
Gevraagd op 22 nov. 2021
Ontzetten gepusht tot werken
Beantwoord op 15 mrt. 2022
Prima. Met een belletje. Moet wel elke dag bellen of je weer beter bent voor 8:00 sochtends
Beantwoord op 22 nov. 2021
Met welk gevoel ga je elke dag naar je werk bij Aktiesport?
Gevraagd op 28 aug. 2019
Manager doet er alles aan om er voor te zorgen dat de rest van het team je niet mag.
Beantwoord op 25 mrt. 2022
Met heel veel plezier
Beantwoord op 28 aug. 2019
Wat is de bedrijfscultuur bij Aktiesport?
Gevraagd op 4 jul. 2019
.veel te doen als je van sport houd zeker aan te raden
Beantwoord op 22 jul. 2019
Aktiesport is een goed lopend bedrijf.
Beantwoord op 4 jul. 2019